Arkadaşlar Ne XP de Nede Vista da böle bişe görmedim ben. İşlemcinin,( AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4400+ 2.30 GHz) ve Ekran Kartının ( NVIDIA GeForce 9600 GT 1 GB 256 BİT DDR2 ) Fanlarını Otomatik olarak sistem zorlandıgında yukseltmesi azaldıgında fanı yavaşlatması harika bir özellik Yani ANLİCAĞINIZ WİNDOWS SEVEN = PC SEVEN VE KORUYAN MİCROSOLF'A SAYGILAR HORMETLER
Windows 7 Ayrıca Bir Donanım Harikası
evet haklısın bunu bende farkettim
bu 7 le alakalı değil sanırım ben vista kullanıyorum bendede oluyor. güç gerektiğinde fanlarda ısıya bağlı olarak hızlanıyor yada yavaşlıyor zaten.
ifterigaribim vistada aynı şeyi yapıyorÇünkü hemen hemen aynı işletim sistemi.
win7:"sen bir harikasın" :S:E:V:E:N:
Vista da aynısını yapıyor :D
vistada yapıyor ama sistem hiç yatmıyorki.hep cpu ram kullanılıyor.win 7'de işler değişti biz nette gezip download yapıp msn açık müzik dinlediğimizde cpu kullanımı %4 civarı tek çekirdek kullanımda diğeri yatıyor amd'lerde.ram kullanımı %35'i geçmiyor zaten 2gb takılı iken.ama vistada herdaim işlemci çalışmakta.ayrıca uyku modundan uyanması win7 saniyeler sürerken her pc'de wist yok anakartın hdd sürücüsü uyumsuz yok antivirüs kastırıyor yok işlemci ram yetersiz abuk sabuk sorunlara devam.win7 ise herşeyi hızlı uyku modundan bile çabucak dönüyor eski pclerde dahi.
Sadece işletim siztemi değil Pc'lerinde böyle bir özelliği oluyor
Benim Pc xp fakat bu güzel olay bendede oluyor
gençlik bekleyin beni bende geçiyorum seven 7 ye
hemde amd athlon 3200 pro+ 939socket ile.. :D:D
gel gel sende geldin tam oldu :D:D
akicomSadece işletim siztemi değil Pc'lerinde böyle bir özelliği oluyorSenin dediğin teknoloji ise Intel SpeedStep teknolojisi.Benim Pc xp fakat bu güzel olay bendede
Bende bu akşam nihayet win7 yi(RC 7100)pc me kurdum C de vista business(Lisanslı) D de win7 var artık.ben fazla anlamıyorum ama bana bu sistem harika gibi geldi.birde Vistada yazıların ve resimlerin yanında bir gölgelendirme oluyordu,ama Win7 de bu sorunda ortadan kalktı.benim için muhteşem bişiy gibi duruyor.bunun final sürümünü düşünemiyorum bile.hızı ve kararlılığı vistadan daha iyi.Final sürümü çıktığında hiç düşünmeden Vistaya elveda derim artık.
Ama bişiy sormak istiyorum,benim lisanslı vistamı ücretsiz olarak Win 7 ye yükseltebilecekmiyim acaba?işletim sistemine birdaha lisans ücreti ödemek tuhaf değilmi.bakalım bizleri korsana itecekmi microsoft.bekleyelim görelim.
7 güzeldir bende tuttum şahsen
Win 7 RC olmasına rağmen gerçekten harika.
Şunu yabana atmamak lazım. Amerikan ordusu bütün ordu bilgisayarları için Microsofla Vista yüklemek için anlaşma yaptı. Sebebi Vistanın daha güvenli olduğu.
Bu yüzden Microsoft Vistanın buhantallığını gerçekten giderecektir.
Vistayı hiç yabana atmamak lazım bence.
vistanın hantallığının gitmesi imkansız.vista ile %100 uyumlu anakart ram vs. donanım olacakta windows 7 kadar seri çalışacak.onun harici imkansız.o kadar pc topladım daha 1 kere denk geldim 30sn'de açılıyor vista ama diğerlerinde 1 dk'yı geçiyor aynı yazılımlar yüklü iken.
black_floodvistanın hantallığının gitmesi imkansız.vista ile %100 uyumlu anakart ram vs. donanım olacakta windows 7 kadar seri çalışacak.onun harici imkansız.o kadar pc topladım daha 1 kere denk geldim 30sn'de açılıyor vista ama diğerlerinde 1 dk'yı geçiyor aynı yazılımlar yüklü iken.Şimdi Vista ile Windows 7 aynı işletim sistemi diyeceğim, nasıl yani dersiniz...