merhaba geçen gün bilgisayarımda bir sorun oldu ve windows başlatılıyor ekranında donmaya başladı ben de sorunun yazılımsal olabileceğini düşünüp format attım format attıktan sonra sorun düzeldi ama ne zaman ekran kartı driverlarını kursam sorun tekrar başlıyor ben de güvenli moda girip ekran kartı driverlarını kaldırıyorum ve sorun düzeliyor en başta sorunun harddiskte olduğunu düşünmüştüm ama hdtune isimli programla tarattım herhangi bir bad sactor da bulamadı ayrıca windows 7 nin puanlama sistemi ekran kartıma 1 puan verdi ne yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorum
windows 7 başlatılıyor ekranında donma
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj
nvidia geforce gtx 470 windows 7 64 bit
OP Taze Üye
12 mesaj
ben de zaten bu driver var bunu yükledim olmadı en son driverını yükledim o da olmadı sizce donanmsal mı
İlk önce bir bilgisayarcıya gidip sisteminizi birde o kontrol etsin PSU yetmezliğinden kaynaklıda olabilir veya başka sebeplerden de olabilir.
Olay görüntüleyicisinde hatanın zamanlarını kaydedip hata zamanında hangi hata veya uyarıları verdiğini yazarsanız daha iyi olur.
OP Taze Üye
12 mesaj
tamam olay görüntüleyicisini buldum şimdi napmam lazım
Driveri yükledikde sonra bu hata bveya duurm ne zmana olursa sattini tut ve o yerden sistem seçeneğindeki zamanla uyumlu hata ve sorunların listesini yaz veya kısa olsun diye şöyle yapalım imzamdaki sistem tarama indiirp tarama yaptıkdan sonra çıkan linki bana özel mesaj atın.
Son Düzenleme: murat5038 ~ 06 Aralık 2012 02:21
OP Taze Üye
12 mesaj
murat5038 arkadaşımız sayesinde bu sorun çözülmüştür kendisi gerçek bir bilgisayar dahisidir