bİTLOCKER kALKMIYOR SİFREYİ BİLİYORUM AMA BASTA KOYARKEN BİR DOSYA KAYIT ETMİSTİ KENDİ KODU GALİBA O YOK SİMDİ :S çÖZÜM nE oLABİLİR aRKADASLAR ?
WİNDOWS 7 bİTLOCKER ŞİFRESİ kALDIRMA ??
Sadece D'de sifre olmasına rağmen kaldıramıyorum diğerinide(C) yi demi sifrelemem gerkiyor kaldırmak için öyle hata veriyor yapıyorum birşey değişmiyorr offf yhaww ne belaymıs bu win 7 aeroda çalısmıo zaten bende düsük özelikli pcde çalışıyordu hani tam bi ram canavarı kesildi kitleniyo pc arada :S
kardeş sorun hallooldumu benimde yardıma ihtiyacım varda.. :)
BitLocker'ı kapatmak veya geçici olarak devre dışı bırakmak için
- Başlat düğmesi , Denetim Masası, Güvenlik ve ardından Bitlocker Sürücü Şifrelemesi'ni tıklatarak Bitlocker Sürücü Şifrelemesi'ni açın.‌ Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.
- Aşağıdakilerden birini yapın:
- BitLocker'ı geçici olarak devre dışı bırakmak için, BitLocker'ı Kapat'ı tıklatın, sonra BitLocker Sürücü Şifrelemesini Devre Dışı Bırak'ı tıklatın.
- BitLocker'ı kapatıp birimin şifresini çözmek için, BitLocker'ı Kapat'ı tıklatın ve sonra Birimin şifresini çöz'ü tıklatın. bu şekilde sorun çözülecektir.
- BitLocker'ı geçici olarak devre dışı bırakmak için, BitLocker'ı Kapat'ı tıklatın, sonra BitLocker Sürücü Şifrelemesini Devre Dışı Bırak'ı tıklatın.
teşekkür ederiz niL :) işe yarıyor :)
nehir nil çok tşk edr ben taşınabilir hardiskimim kilitledim ve acamıyorum benden kilidi yazdırmamı istiyo ama yazıcım kurulu degil başka bisecenekte akılı kartını kualndiyo bu secenek ne oluyo pls yardım
yada 3-4 sata yaıcıyımı kursam acaba
nehir nil ben taşınabilir hardiskimi wondershare usb drive encrypiton ile kilitledim fakat birtürlü şifreyi bildigim halde kilidi acamıyorum bana bi yardımcı olursan sevinirim pls
pes yüklüycem babam administratörün şifresini unutmuş bu yol da yapamadım napcam
selam nehir nil... ben de bitlocker e kullanmışım. kullanmışım diyorum çünkü nasıl oldu ne şekilde kullandım bilmiyorum ama şu an harici hard discim kilitlenmiş durumda ve ne kurtarma anahtarı ne şifre hiçbir şey istemiyor. kurtarma kodu bulunamadı diyor açtığımda ve şu an kullanamıyorum hard disci... ne yapmam gerekiyor nasıl kurtarırım bilgilendirirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler..