Öncelikle temalar bölümünde konu açılamıyordu buraya açtım.
Evet arkadaşlar windows 7 diretmesine rağmen sonunda boot ekranınıda özelleştirebiliriz.
Nasılmı?
Programın adı:windows 7 boot animation updater kurulum gerektirmeyen küçük bir yazılım
Program için küçük bir açıklama yapacağım.
1-Program için google'ye adını yazarsanız gerekli resimli makaleler mevcut,acelem olduğu için konuya işleyemedim ilerde işlerim
2-Programı yönetici olarak çalıştırıp Option bölümüne tıklayın orda programın hangi dosyaları kullanacağı
sırayla işaretli işte o dosyaların olduğu yere gidip birer kopyasını ve sahipliğini alın.
3-Bunları yaptıktan sonra zaten sade ve kolay arayüzüne bakıp hemen kavrayacaksınız orda yazan Message1 bölümüne microsoft Corparation yazan yeri silip istediğinizi yazın.Mesagge2 yazan bölüme ise standart olan Windows başlatılıyor yazan yazıyı silip istediğinizi yazın
4-Eğer vindowsun kendi animasyonu kalsın derseniz o şekilde kaydedin yok istemem derseniz hareketsiz bir resim veya kendi uyarladığınız bir animasyonu atayabilirsiniz.
Programın 32 ve 64bit desteği vardır benim windows7 64bit ve ben çalıştırıp olayı hallettim