Windows 7 Boot Sorunu (Çift İşletim Sistemi)

Lapua
05-02-2010, 22:23   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2010

Öncelikle selamlar arkadaşlar... Benim Sorunum php programlama için ikinci bir işletim sistemi kullanmak istememle başladı. Bu programı Windows xp Professional olmasını istedim. Önce Windows 7, arkasından ad windows xp kurdum laptopa. Açılış ekranı gelmiyordu onuda EasyBCD ile hallettim. Ancak Sistem seçme ekranında Windows 7 seçtiğimde normal çalışırkeni, Windows Xp seçince NTLDR Eksik hatası veriyordu. NTLDR dosyasını cd'den kopyaladım, şimdide geçersiz boot.ini dosyası diyor. boot.ini dosyasını sınırlı bilgimle düzenlemeye çalıştım ancak 2 sistemle çalışabilecek şekilde düzenleyemedim. Sizlerden ricam bana uygun bir boot.ini dosyası yazarak buraya kopyalayabilirmisiniz.                                                                            
NOT: 1-) Windows XP'yi Repair yap demeyin. Çünkü bende Windows Xp Cd'si Katılımsız, Repair ekranına               gireceğim kısmı otomatik olarak atlıyor.

        2-) Laptop da 3 bölüm var. C: 'de Windows 7 (170 GB), D: 'de Windows Xp (30 GB) ve üçüncü                    bölümse ikincil olarak ayarladığım ve dökümanlarımı kaydettiğim bölüm (170 GB).  

        3-) Lütfen yardım edin. Şu an Web tabanlı bir oyun projesi üzerinde çalışıyorum. Kodlamanın tam                  ortasında kaldım. Çünkü Windows 7'de IIS yüklememe reğmen bir türlü localhost çalışmadı. Tüm              proje berbat olmak ve onlarca aylık emeklerim boşa gitmek üzere.

        4-) SAYGILARIMLA...

Son Düzenleme: Lapua ~ 05 Şubat 2010 22:32
zacaretas
29-07-2010, 02:45   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2010

Arkadaşlar en basit yolu win 7 için çalıştır-msconfig-sistem yapılanması-önyüklemede iki işletimde gözüküyor gerçeksiz olanı kaldır diyorsunuz  ve işlem tamam.