Benim hp pavilion 6725et laptobum var.Özellikleri ise şöyle:
•İşlemci Intel® Pentium® Core2Duo T5550 1.83 GHz 2 MB önbellek
•Sistem Belleği 2 GB (2 x 1 GB) DDR2 667 MHz , max. 4GB
•Ekran Kartı Nvidia Geforce 8400M PCI Express® 1023 MB TC (256 MB video
Diğer
Garanti Süresi (Ay) : 24
Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır.
Yurtdışına Satış : Yok
Donanım Özellikleri
Chip Seti :
İşlemci / Hızı : Intel Pentium Core2Duo T5550 1.83 GHz 2 MB önbellek
Ekran Özelliği : 15.4 / WXGA / (1280 x 800) High Definition BrighView Widescreen
Ekran Kartı : Nvidia Geforce 8400M PCI Express
Sistem Belleği : 2 GB (2 x 1 GB) DDR2 667 MHz , max. 4GB
Sabit Disk Kapasitesi : 160 GB 5400 rpm SATA
Optik Sürücü : DVD +/- RW SM LS
Klavye : TR/Q
Kablosuz İletişim : Intel PRO/Wireless 3945 Tümleşik
Bluetooth Özelliği : Var
USB (Adet) : 3
FireWire : IEEE-1394
S-Video (TV-Out) : Var
10/100 Ethernet : Var
Pil Ömrü (Saat) : 6 Hücreli Li-Ion
Ağırlık :
Paket İçeriği : Notebook
Yazılım Özellikleri
İşletim Sistemi : Vista Home Premium İngilizce/Türkçe Dil seçeneği
Bu bilgisayara vista ultimate(32,64bit),windows 7 build 7000,7022,7048 windows server 2008 işletim sistemlerini kurdum.Hepsinde kurulum sorunsuzca gerçekleşti ancak zamanla bilgisayarı kullandıkça sorunlar çıkmaya başladı.Donmalar,yavaş çalışmalar,hatta bilgisayarın kapanmamasına kadar gitti bu sorunlar.nerde yanlış yapıyorum bilemedim.Bende sizden bu konuda yardım isteyecektim.Benim için görsellik ve hız çok önemli.Şimdi bu bilgiler ışığında hangi işletim sistemini bilgisayarıma kurabilirim ve nasıl kurmalıyım sizden bu yardımı almak istiyorum mumkunse.Burda en iyi işletim sistemini seçelim ve bilgisayarıma siizin yardımlarınızla hep birlikte kuralım istiyorum.ilginiz için teşekkür ederim şimdiden.Bilgisayarda yuklu gelen windows vistadan çok sıkıldım kesinlikle değiştirmek istiyorum.Birde windows vistada pencerelerin yamuk olması gibi bir sorunum avr.Bunu nasıl çözebilirim bilen birileri vamı acaba?Buradan resim nasıl konuluyor bilemedim başarabilirsem resim olarakta size göstermek isterim.