Üç sonra zaten RTM gelicek :). Anakartınız uçmaz merak etmeyin :) Windows yüklemek ile bir program yüklemek arasında pek fark yok :)
Windows 7 Build 7068
- 1
- 2
ucsun yahu zaten kullanmak için almıyormuyuz sahsen ben acımam ucacakmıs bozulacakmıs yanacakmıs dıye dusunmem bir seyı alıyorsan oldurene kadar kullanacaksın kı işe yaradıgını anlayalım:)
şimdiye kadar hep vista ve xp kurulu bilgisayarlarla ilgilendim biraz da windows 7 demo olduğu için hiç kurcalamadım o yüzden biraz windows 7 de zayıfım linkleri verirseniz biraz bakarız açıkları neler bir göz atmak gerekir bugünlerde işler biraz zayıf o yüzden bu fırsatı değerlendirmek gerekir düşnüyorum bu değerlendirmeyi windows 7 den başlamk istiyorum biraz geç oldu ama proplem değil az zamanda fazla yol kat edenlerdenim şimdi den teşekürler
matador86ahmet mi linkleri ahmet vermiyor ki ben veriyorum:)ne biliim gece gözlerim kaydı isimleri hizalama sorunu var heralde pardon matador :)Bu arada 7070 çıkmış galiba vazgectim 7068 kurmak olmaz 7070=Evet
overtimene biliim gece gözlerim kaydı isimleri hizalama sorunu var heralde pardon matador :)onu bulamadım daha yahuBu arada 7070 çıkmış galiba vazgectim 7068 kurmak olmaz 7070=
- 1
- 2