Windows 7 Build 7068 RAPİD OLARAK İndirmek isteyen Arkadaşlar pm ile bana ulaşabilirler(32 yada 64 bit isteginizi belirtiniz)
Windows 7 Build 7068
- 1
- 2
alemsin arkadaşım sana niye pm atsınlar ki!
Torrent'in kökümü kurudu:)
ha eğer torent'i kullanmayı bilmiyorsa o zaman Türkçe dil desteği olmayan Win7'i nasıl kullanacak?
ingilizce os kullanabilen biri torrentide kullanır sanıyorum.
ahmet79
bende niye windows7 build7068 bulamadım diyordum yaa.bak sen şu işe....meğersem linkler matador86 kardeşimdeymiş. matador86 kardeşim rica etsem BİLL amca ile beni görüştürürmsün.belki sende tel numarası vardır....fesubhanalaah.
ahmet79alemsin arkadaşım sana niye pm atsınlar ki!Rapid olarak indirmek isteyenler olur belki link bulamamışlardır ben upload ettim test ettim:)Torrent'in kökümü kurudu:)
ha eğer torent'i kullanmayı bilmiyorsa o zaman Türkçe dil desteği olmayan Win7'i nasıl kullanacak?
ingilizce os kullanabilen biri torrentide kullanır sanıyorum.
rassobende niye windows7 build7068 bulamadım diyordum yaa.bak sen şu işe....meğersem linkler matador86 kardeşimdeymiş. matador86 kardeşim rica etsem BİLL amca ile beni görüştürürmsün.belki sende tel numarası vardır....fesubhanalaah.Rapid oalrak bulamayan olabilir ayrca arama zahmetinden kurtarıyorum isteyen arkadaşları bu kadar kırıcı olmayın bunu hiç düşünmüyorsunuz galiba hemen alay konusu olmasın hangi yy yıldayız
Teşşekürler, bizlerle birşeyler paylaşmak istemeniz, yardımcı olmaya çalışmanız çok güzel.
khramnTeşşekürler, bizlerle birşeyler paylaşmak istemeniz, yardımcı olmaya çalışmanız çok güzel.tşk ederim destekleyici dusuncen için
matador86Rapid oalrak bulamayan olabilir ayrca arama zahmetinden kurtarıyorum isteyen arkadaşları bu kadar kırıcı olmayın bunu hiç düşünmüyorsunuz galiba hemen alay konusu olmasın hangi yy yıldayıkardeşim kırmak hiçbiir zaman işim değildirrr.sanki mesajını sonradan değiştinişssin gibime geldi:D yanılıyormuyum
rassokardeşim kırmak hiçbiir zaman işim değildirrr.sanki mesajını sonradan değiştinişssin gibime geldi:D yanılıHEE RAPİD İ UNUTMUSUM:)
önemli olan arkadaşın iyi niyetle birşeyler yapmaya çalışması paylaşım teşiekkürler arkadaşın sen bana linki bana mesaj atarak gönder şimdiden teşekkürler
son derleme 7068 bazı ufak hatalar giderilmiş
ama gereksiz gibi şuan indirmek.
mayısa kaydırıldı kararlı rc sürümü
Microsoft technet abonelerine ve msnd premium üyelerine linkler direk gönderilecek indirmek isteyenler buradan indirecekler
7057 ile arasındaki fark ise
denetim masasünda program ekle kaldırda windows özelliklerinde değişiklik ve bazı buglar giderilmiş.
bir kaç tema ve resim eklenmiş(görselliğe baya önem veriyor anladık)
Yayınlayacak rc sürüm için belirlenen diller ;
İngilizce ,Almanca, Japonca, Fransızca ve İspanyolca.
Diğer diller RTM çıktığında piyasaya sürülecek.
Eğer elinizde orjinal lisans key varsa mayıstaki çıkacak RC sürüm içi lüfen o keyi kullanın ve paylaşmayın ;)
İyi akşamlar.
aynen bende matador86 arkadaşımı takdir ediyorum hemen bize ulaştırıyor windows 7 yeniliklerini o yüzden ben rapidden indirme taraftarıyım. kaç defa torrent indirdim bozuk çıktı dosya o yüzden indirmiyorum torrentten
Torrent kullanmak icin cok sabirli olmak gerekli ozellikle indirme hizlari olarak vahim durumdalar:)
ck1991@ahmet79Gonderilditorrentle rapid bir mi? premium'un var mı yok mu bilmem ama ben 480 ile çekiyorum rapidden dosyayı torrentte en fazla 100 ile milletin seedlemesini bekleyemem ayrıca ben pm alıyım 32
win7 7048 de kalalımmı yoksa 7068 geçersek iyi olurmu. kullanıcı göreşleri ne göre fark varmı.
eline sağlık rapid olması sağlıklı anlamına geliyor e tbai bir de warez sitelerinde arama derdin olmuyor. Chipe bakıyosun yenisi çıkmış. bu arada ben bi yerde gördüm bazı özellikler eklenmiş yanlışmı yazılmış bilmiyorum. Alıntı yapayım ama ingilizce?
"Many new items have been added to the Control Panel including: Accelerators, ClearType Text Tuner, Display Color Calibration Wizard, Gadgets, Infrared, Recovery, Troubleshooting, Workspaces Center, Location and Other Sensors, Credential Manager, Biometric Devices, System Icons, Windows Solution Center, and Display. Windows Security Center has been renamed the Windows Solution Center (Windows Health Center in earlier builds) which encompass both security and maintenance of the computer.
The taskbar has seen the biggest visual changes, where the Quick Launch has been merged with the buttons to create an enhanced taskbar or what Microsoft internally refers to as the "Superbar". This enhanced taskbar also enables the Jump Lists feature to allow easy access to common tasks."
bu arada ahmet arkadaşıma rakiben diil ama link isteyen olursa bende verebilirim :))
overtimeeline sağlık rapid olması sağlıklı anlamına geliyor e tbai bir de warez sitelerinde arama derdin olmuyor. Chipe bakıyosun yenisi çıkmış. bu arada ben bi yerde gördüm bazı özellikler eklenmiş yanlışmı yazılmış bilmiyorum. Alıntı yapayım ama ingilizce?ahmet mi linkleri ahmet vermiyor ki ben veriyorum:)"Many new items have been added to the Control Panel including: Accelerators, ClearType Text Tuner, Display Color Calibration Wizard, Gadgets, Infrared, Recovery, Troubleshooting, Workspaces Center, Location and Other Sensors, Credential Manager, Biometric Devices, System Icons, Windows Solution Center, and Display. Windows Security Center has been renamed the Windows Solution Center (Windows Health Center in earlier builds) which encompass both security and maintenance of the computer.
The taskbar has seen the biggest visual changes, where the Quick Launch has been merged with the buttons to create an enhanced taskbar or what Microsoft internally refers to as the "Superbar". This enhanced taskbar also enables the Jump Lists feature to allow easy access to common tasks."
bu arada ahmet arkadaşıma rakiben diil ama link isteyen olursa bende verebilirim :))
sitede link vermek yasak yardım edeyim derken kendinizi banlattırmayın da:)
bu yüzden kaç konu kilit yedi, benimkide dahil:)
- 1
- 2