Windows 7 Build 7100 Rc x86

--MaTaDoR--
24-04-2009, 16:43   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
385 mesaj

Merakla beklenen windows 7 rc sonunda tamamlandı.İşte sizler için ilk görüntülerde benden olsun.

Son Düzenleme: --MaTaDoR-- ~ 24 Nisan 2009 22:42
suikastby
24-04-2009, 18:00   |  #2  
Yıllanmış Üye
370 mesaj

türkçe olacak dıolardı

--MaTaDoR--
24-04-2009, 18:45   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
385 mesaj
Ali Yenal Erbil
keşke 64 bit kursaydın oda torrentte birde winup üzerinden diğer diller indirile biliyormu bakarmısı
malesef diğer dilleri indiremiyoruz winup üzerinden

Son Düzenleme: --MaTaDoR-- ~ 24 Nisan 2009 18:46
catli42
24-04-2009, 19:05   |  #4  
Yıllanmış Üye
267 mesaj

selam sayin arkadaslar winup ne demek

--MaTaDoR--
24-04-2009, 19:14   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
385 mesaj
catli42
selam sayin arkadaslar winup ne
arkadaş sanırım windows update demek istedi:)

Banned
24-04-2009, 19:16   |  #6  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Toorente düşenler doğal olarak ingilizce sürümler. Beklerseniz birkaç güne kadar türkçe sürümde düşebilir veya en azından türkçe yama deşebilir. Her durumda türkçe sürümü beklemek en mantıklısı olacaktır. Bu arada ubuntunun yeni sürümünü mutlaka denemenizi öneririm.

Son Düzenleme: khramn ~ 24 Nisan 2009 19:23
--MaTaDoR--
24-04-2009, 19:19   |  #7  
OP Yıllanmış Üye
385 mesaj
khramn
Toorente düşenler doğal olarak ingilizce sürümler. Beklerseniz birkaç güne kadar türkçe sürümde düşebilir veya en azından türkçe yama deşebilir. Her durumda türkçe sürümü beklemek en mantıklısı olacaktır. Bu arada ubuntunun yeni sürümünü mutlaka denemenizi öneririm.
torrent mi:):):):) artık rapidte de var ingilizce ama:):)

Son Düzenleme: --MaTaDoR-- ~ 24 Nisan 2009 19:25
Banned
24-04-2009, 19:25   |  #8  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
matador86
torrent mi:):):):) artık rapidte de var:):)
Türkçesi var mı? Varsa bende indireyim ama yok. Birkaç gün daha bekleyip türkçesini kullanmak dururken neden ingilizcesini indireyim ki?

msaatci
24-04-2009, 21:45   |  #9  
msaatci avatarı
Yıllanmış Üye
475 mesaj

Windows 7 RC1 x64 - x86

Windows 7 7100.0.090421-1700_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRC1CULFRER_EN_DVD.iso

Windows 7 Ultimate x64 RC Build 7100.0.090421-1700_x64

Unutulmamalı ki bu beta versiyondur. Lütfen bunu dikkate alın.

İşletim sistemini indirmek için uTorrent (v1.8.2) programınızı kullanmanızı öneririm.

Dosya Boyutu: x86: 2.36 Gb - x64: 3.05 Gb
illegal dosya paylaşımı yapmak YASAKTIR!

Not: İndirdiğiniz dosya içerisinde x86 ve x64 sürümleri ile utorrent de vardır.

dan alıntıdır.

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 24 Nisan 2009 22:21
--MaTaDoR--
24-04-2009, 22:41   |  #10  
OP Yıllanmış Üye
385 mesaj
msaatci
Windows 7 RC1 x64 - x86

Windows 7 7100.0.090421-1700_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRC1CULFRER_EN_DVD.iso

Windows 7 Ultimate x64 RC Build 7100.0.090421-1700_x64

Unutulmamalı ki bu beta versiyondur. Lütfen bunu dikkate alın.

İşletim sistemini indirmek için uTorrent (v1.8.2) programınızı kullanmanızı öneririm.

Dosya Boyutu: x86: 2.36 Gb - x64: 3.05 Gb
illegal dosya paylaşımı yapmak YASAKTIR!

Not: İndirdiğiniz dosya içerisinde x86 ve x64 sürümleri ile utorrent de vardır.

dan alıntıdır.

arkadaşım sana ne desem bilmiyorum ki biz yasak oldugunu üzerine basa basa soyluyoruz sizler tam tersini yapıyorsunuz sanki biz paylaşmayı bilmiyoruz

serkan15
24-04-2009, 22:52   |  #11  
Taze Üye
15 mesaj

Ubuntu da gördüklerinizin hepsi ve daha fazlası Pardus'ta da mevcut, o yüzden yerli malı yurdun malı deyip pardus tercih edelim :)

D o ğ a n
25-04-2009, 01:07   |  #12  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
534 mesaj
serkan15
Ubuntu da gördüklerinizin hepsi ve daha fazlası Pardus'ta da mevcut, o yüzden yerli malı yurdun malı deyip pardus tercih edelim :)
Ubuntu daha çekici geliyor ama bende de Yerli Malı Haftası zihniyeti olduğundan Pardus'un çalışan CD'si var. Ara sıra kullanıyorum onu.

Ya bu arada hani 5 Mayıs'ta çıkacaktı RC denen meret? Koskoca Microsoft'un RC'nin de sızmasını engelleyemeyeceğini düşünmüyorum.

--MaTaDoR--
25-04-2009, 02:39   |  #13  
OP Yıllanmış Üye
385 mesaj
doganogulturk
Ubuntu daha çekici geliyor ama bende de Yerli Malı Haftası zihniyeti olduğundan Pardus'un çalışan CD'si var. Ara sıra kullanıyorum onu.

Ya bu arada hani 5 Mayıs'ta çıkacaktı RC denen meret? Koskoca Microsoft'un RC'nin de sızmasını engelleyemeyeceğini düşünmüyorum.

ooo ben upload bile ettim :)

baraneker
25-04-2009, 02:43   |  #14  
Yıllanmış Üye
199 mesaj

Valla arkadaşlar bu win7 nin çıkması iyi oldu hoş oldu ama burda dikkat ederseniz Microsoft Xp yi 2003 te çıkardı vistayı 2007 de neden çünkü xp sevildi ve şu an bütün dünyada en çok kullanılan işletim sistemi.Sonra vista çıktı ve kötü olduğu için kimse beğenmedi sonra Microsoft hemen win7 yi çıkardı neden çünkü vista tam bir başarısızlık abidesiydi(Herne kadar da MS bunu kabul etmesede)Bugün Windows 7 nin çıkmasını konuşuyoruz, aslında bana bakarsanız Windows 7 Xp gibi bir işletim sistemi hatta bana göre xp den hiçbir farkı yok sadece bir kaç yeni özellik eklenmiş ve arayüzü vista gibi olmuş(hatta aynısı)

Selçuk İslamoğlu
25-04-2009, 03:17   |  #15  
Selçuk İslamoğlu avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 73
4,133 mesaj
serkan15
Wubi var mı mesela?

uGuR.uK
25-04-2009, 07:39   |  #16  
Yıllanmış Üye
8,316 mesaj
baraneker
...aslında bana bakarsanız Windows 7 Xp gibi bir işletim sistemi hatta bana göre xp den hiçbir farkı yok sadece bir kaç yeni özellik eklenmiş ve arayüzü vista gibi olmuş(hatta aynısı)
yuh, hadi vistayı kötülesen tamam dicezde(o bile kötülenmemeli aslında, ilk çıktığından beri kullanıyorum xp'den daha iyi yani) win.7'ye xp'nin aynısı demekte olmaz. adamların yapmadığı halt kalmadı...

Techno_maynaQ
25-04-2009, 09:51   |  #17  
Yıllanmış Üye
165 mesaj
baraneker
Valla arkadaşlar bu win7 nin çıkması iyi oldu hoş oldu ama burda dikkat ederseniz Microsoft Xp yi 2003 te çıkardı vistayı 2007 de neden çünkü xp sevildi ve şu an bütün dünyada en çok kullanılan işletim sistemi.Sonra vista çıktı ve kötü olduğu için kimse beğenmedi sonra Microsoft hemen win7 yi çıkardı neden çünkü vista tam bir başarısızlık abidesiydi(Herne kadar da MS bunu kabul etmesede)Bugün Windows 7 nin çıkmasını konuşuyoruz, aslında bana bakarsanız Windows 7 Xp gibi bir işletim sistemi hatta bana göre xp den hiçbir farkı yok sadece bir kaç yeni özellik eklenmiş ve arayüzü vista gibi olmuş(hatta aynısı)
Bu mudur yani Windows 7'ye yaklaşımın şimdi. Windows 7 hem Vista'dan daha performanslı hem de tam olarak 64 Bit desteği var arkadaşım. Görünüme o kadar aldanmaya gerek yok zaten adı üstünde Windows ha mobilya olmuş ha pimapen ne farkeder. Windows 7 bir yazılım harikasıdır. Bir de sen tutmuşsun bunu daha Core2Duo işlemcilerde bile tıkanmalar yaşayan ve adam akıllı 64 Bit program çalıştıramayan XP ile karşılaştırıyorsun

baraneker
25-04-2009, 11:07   |  #18  
Yıllanmış Üye
199 mesaj
elazigli
yuh, hadi vistayı kötülesen tamam dicezde(o bile kötülenmemeli aslında, ilk çıktığından beri kullanıyorum xp'den daha iyi yani) win.7'ye xp'nin aynısı demekte olmaz. adamların yapmadığı halt kalmadı...
Ya arkadaşım varya ben sana hiçbir şey demiyorum hatta diyemiyorum resmine baktım da benden yaşça büyüksün onun için saygıda kusur etmek istemiyorum.Ama Allahını seversen diyosun ki ''Vista, ilk çıktığından beri kullanıyorum xp'den daha iyi yani'' o zaman bende diyorum ki bir anket yapsın MS vista kullananların kaçı vista dan memnun bence sen bireysel olarak konuşuyosun, sokağa bi çık bak kim vista dan mennun ancak pc konusun da pek deneyimleri olmayanlar vista'dan memnun olabilirler, bizim konumuz burda bireysel olduğu kadar da toplumsal çünkü Windowsu herkes kullanıyo.(daha geniş açıdan bakın biraz chip üyeleri lütfen ama ;)

baraneker
25-04-2009, 11:09   |  #19  
Yıllanmış Üye
199 mesaj
Techno_maynaQ
Bu mudur yani Windows 7'ye yaklaşımın şimdi. Windows 7 hem Vista'dan daha performanslı hem de tam olarak 64 Bit desteği var arkadaşım. Görünüme o kadar aldanmaya gerek yok zaten adı üstünde Windows ha mobilya olmuş ha pimapen ne farkeder. Windows 7 bir yazılım harikasıdır. Bir de sen tutmuşsun bunu daha Core2Duo işlemcilerde bile tıkanmalar yaşayan ve adam akıllı 64 Bit program çalıştıramayan XP ile karşılaştırı
Arkadaşlar ben arkadaşın yazdıklarına cevap bile vermek istemiyorum siz bir okuyun ne demek istiyeceğimi anlicaksınız(Windows düz mobilyaymış :D)

Ahmet_79
25-04-2009, 11:37   |  #20  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
11,538 mesaj

Ben iki işletim sistemi kullanıyorum biri Vista ultimate 64 bit diğeri ise Win7 ultimate 64 bit ve ikisindende memnunum, uzun süre xp pro'da hatta pardus ve ubuntu kullandım ve benim düşüncem vistanın performansından genelde donanımları düşük düzeydeki kullanıcılar yada vista'daki performans ayarlarını yapmayanlar şikayet ediyor ayrıca hız herşey demek değildir bunun dışında güvenlik,görsellik ve kararlılık gibi daha bir çok etken var,

Bakın bu arkadaş uğraşmış bir sürü emek etmiş burda yazılanları bir uygulayın vistanın nasıl daha performanslı çalıştığına kendiniz şahit olun.

D o ğ a n
25-04-2009, 11:59   |  #21  
Yıllanmış Üye
534 mesaj

Windows XP, 2001 yılında çıkmış bir işletim sistemi ve dönemine göre inanılmaz yenilikçi ve güzeldi. Ama artık eskidi, bugünün teknolojisinin gerisinde kaldı. Artık bunu kabullenmek gerekir diye düşünüyorum. Her şey zamanında güzel. XP de bir zamanlar güzeldi.

Windows Vista'yı ben de ilk çıktığından beri kullanıyorum. Ben tam bir Microsoft hayranıyım ve Microsoft'un yaptığı neredeyse her şeyin en iyisi olduğunu düşünüyorum (IE, Virtual PC gibi istisnalar var). Vista da döneminin en iyisiydi. 2007 yılında onun üstüne var mıydı? Bence kesinlikle yoktu. Kolay kullanım, görsellik... Ama Vista'nın beklenenin altında kaldığı da kabul edilmeli bence.

Ama Windows 7.
Windows 7 = (XP'nin performansı + Vista'nın görselliği) / 2

7, Microsoft'un neden yazılım devi olduğunu anlatıyor bize.

Son Düzenleme: D o ğ a n ~ 25 Nisan 2009 12:05
uGuR.uK
25-04-2009, 12:25   |  #22  
Yıllanmış Üye
8,316 mesaj
baraneker
Ya arkadaşım varya ben sana hiçbir şey demiyorum hatta diyemiyorum resmine baktım da benden yaşça büyüksün onun için saygıda kusur etmek istemiyorum.Ama Allahını seversen diyosun ki ''Vista, ilk çıktığından beri kullanıyorum xp'den daha iyi yani'' o zaman bende diyorum ki bir anket yapsın MS vista kullananların kaçı vista dan memnun bence sen bireysel olarak konuşuyosun, sokağa bi çık bak kim vista dan mennun ancak pc konusun da pek deneyimleri olmayanlar vista'dan memnun olabilirler, bizim konumuz burda bireysel olduğu kadar da toplumsal çünkü Windowsu herkes kullanıyo.(daha geniş açıdan bakın biraz chip üyeleri lütfen ama ;)
mükemmel gelen bişey degildi vista tamam, ama şuan bana vista'da sorunlu olupda düzeltilemeyen şeyleri bi söylesene? sadece gerekli destekleri daha geç gelmiş bir işletim sistemi, o yüzden her yerden fırça yedi. SP1 ile zaten oldukça iyileşti ki sp2 ile tam kıvamına gelicektir, şu sp1 haliyle bile xp'den daha iyi zaten, boşta bilmem ne kadar ram yiyomuş vs. bilen bilmeyen herşeyi attı üstüne, biz burda defalarca anlattık, site editörleri konular yazdı sürekli... her açıdan XP'den daha üstün vista, tabi yıllar öncesinden kalma sistemler kullanmıyorsanız ki zaten artık 1-2GB ram, çift çekirdek işlemci vs. standart pcler günümüzde. windows 7 ki vista'nında ötesinde hem uyumluluk hemde performans açısından beta haliyle bile herkesin beğenisini almış durumda, tonlar özellik eklendi foknsiyonlar geliştirildi, hergün haberleri çıkıyor, bütün bunlara rağmen hala fikrini savunuyorsan ben bişey diyemem sana zaten...

serkan15
25-04-2009, 13:32   |  #23  
Taze Üye
15 mesaj
Selçuk İslamoğlu
Wubi var mı mesela?
ben sizin kadar profesyonel bir bilgisayar kullanıcısı değilim ve Wubi var mıdır Pardus'ta bilmiyorum, fakat Pardus geliştiricileri kullanıcıların istekleri ve genel ihtiyaçlar doğrultusunda mümkün olan her programı sunmaya çalışıyorlar, ayrıca Pardus projesine devlet bütçesinden ilk defa bu sene pay ayrıldığına da dikkat çekmek isterim. Pardus'un gelişiminin çok hızlı olduğunu da belirtmek isterim. Amacım ubuntuyu kötülemek değil, Pardus'u desteklediğimi belirtmekti.

semih37
25-04-2009, 13:34   |  #24  
Yeni Üye
42 mesaj

şu anda vista ultimate desktopta vista home premium laptop ta kullanıyorum xp pro ve home de kullandım ilk zamanlarda iki sistem kurulu idi xp ve vista desktopta xp kullanıyordum hatta vistayı açasım gelmiyordu  3-4 ay sonra vistayı kullanmaya başladım xp ye girmez oldum sonra xp yi kaldırdım hiç aramıyorum hatta xp kurulu pc ye oturduğum zaman bıkkınlık geliyo donanımın iyi olması halinde vistada sıkıntı yaşayanlar vistayı tanımayanlardır bence win-7 hakkında herkez bir şey söylüyor iyi olduğunu söyleyenlerin yüzdesi %99.9 demekki adamlar geliştirmişler tr si çıksın onu da deneriz bence xp ve vista kıyaslaması murat 124 le opel kıyaslaması gibi eminim vista ile win-7 kıyaslamasıda opel ile ferrari gibi gibi olacak

D o ğ a n
25-04-2009, 14:28   |  #25  
Yıllanmış Üye
534 mesaj
matador86
Merakla beklenen windows 7 rc sonunda tamamlandı.İşte sizler için ilk görüntülerde benden olsun.

Betaya göre çok fark var mı? Ne gibi geliştirmeler var? Biraz bilgi verebilir misin?