pm atarsan sevinirim tskler arkadas
Windows 7 Build 7127 32&64 Bit TR Paket
ya bana yardımcı olunnnnnnnnn hehe bene istiyorum ama nasıl yapacagımı bilmiyorum .!! help me plzzz :D:D
basslattaki cubuga lpksetup.exe yaz cikan pencerede install display languages sec ondan sonra alttaki secenegi sec dil paketinin yerini goster next tikla dil paketi kurulduktan sonra yine next tikla english yazan yerleri turkish yap allta bi secenek var onu da tikle ok bas bilgisayari yeniden baslat
build 7127 win dows ve tr yama atarmsn
sedat3705build 7127 win dows ve tr yamagönderdim dostum
hocam bana da 7127 ve tr atar mısın
windows 7 build 7127 limk atarmsn ve tr yamayida lütfen torrent indirmek istiyorum win 7 yi
Arkadaşlar ilgili link'leri(x64) bana'da gönderebilirseniz sevinirim.
Windows 7 - Yapı 7127 x86
Türkçe yama
Bu ikisini bana da gönderir misin rica etsem?
matador teşekkür ederim.. yalnız sorum olacak bunlar sadece dil paketimi? 7127 demek sadece dil paketyle alaklımı? bu 2 dosyayı napmam gerekiyor?
gurkan_yusufmatador teşekkür ederim.. yalnız sorum olacak bunlar sadece dil paketimi? 7127 demek sadece dil paketyle alaklımı? bu 2 dosyayı napmam gerekiyor?evt bunlar sadece dil paket 7127 ındırmek ıstıyrosan rapid linki verim
matador86evt bunlar sadece dil paket 7127 ındırmek ıstıyrosan rapid linkiBanada hem bu rapid linkini hemde dil paketi linkini verirmisiniz.Teşekkürler
Teşekkür ederim matador86. Eyvallah
Matador86 bişiy sormak istiyorum:benim pc de vista business kurulu.win 7 yi D sürücüsüne yüklersem: 1-ikisinide pc de kullanabilirmiyim.2-ilk olarak sisteme hangisinin kurulması lazım.(yani C de vista varken D ye win7 yi kurarsam problem olurmu)teşekkürler
merhaba arkadaslar lütfen bana da windows 7127 tr yama yolluyabilirmisiniz.tesekkurler
mapavriliMatador86 bişiy sormak istiyorum:benim pc de vista business kurulu.win 7 yi D sürücüsüne yüklersem: 1-ikisinide pc de kullanabilirmiyim.2-ilk olarak sisteme hangisinin kurulması lazım.(yani C de vista varken D ye win7 yi kurarsam problem olurmu)teşekküonce vista sonra win 7 yanlış hatırlamıyrsam bır başlık daha acılmıstı bu konuda.
ben 32 bit 7127 istiorum matador dilpaketi değl..
upgrade sorununa çözüm bulabilen var mı
banada gönderirmisin matador kardeş
Teşekkürler Selamlar....