matator kardeş 7127 nereden indirebilirim ayrıca tr paketinide bana gönderirmisin
Windows 7 Build 7127 32&64 Bit TR Paket
matador86 arkadaşım bana 7127 32 bit indirme linkini ve tr yamasını atarmısın (güvenilir kaynak olsun :D)
tr kurulumu 7100 gibimi, kullanımı 2010 yılı... hangi aya kadar
edım32tr kurulumu 7100 gibimi, kullanımı 2010 yılı... hangi ayaevet 7100 gibi kullanımda aynıgönderildi
matador arkadaşım tr paket için çok saol fekat bu 7127 nin torrent yada tek link olanı varsa gönderirmisin...
matador kadeşim banada x64 win7 7127+dil paketi gönderebilirmisin?
teşekkür ederim matador86 kardeşim.iyi çalışmalar.
Merhaba bende 64 bitlik olanı kullanıyorum. Bende rica edebilir miyim?
Teşekkürler. Elinize emeğinize sağlık
Sayın Site adminleri, lütfen bu yaptığımı reklam olarakalgılamayın, zira bu site ile bir alakam yoktur, fakat arkadaşların sorunlarına cevap olarak linki verdim, bunu yapmam pek etik değil biliyorum ama birçok sorunun cevabı olarak yardımcı olmak istedim.
arkadaşlar buyrun, burada tr dil ve diğer bütün sorularınıza cevaplar var
windows 7 build 7127 winmain 090507-1820 32 bit
yollarsan seviinirim kardeş.
arkadaslar bende 7127 tr paketi isteyebiliröiyim
kardeş bana da 64bit win7 7127 in linkini ve türkçe yama linkini atabilir misin ?
kardeş bu kadar hızlı olucağını düşünmedim bile..2saatir bakıyorum şuraya 1 yorum yazdım onda da 1dk da cvp ını aldım...ne diyeyim işte chip in farkı :)
çok teşekkür ederim..ellerine emeğine sağlık
Arkadaşlar Build 7100 64 BİT TR Dil Pekedi Lazım, Yardımcı Olursanız Sevinirim.
kardeş tamam indiriyorum da bir de bunun seri numarası yani format a başlarken mi biterken mi tam hatırlamıyorum o zaman seri numarası istiyor..
o seriali de yazabilir misin özelden ya da buradan ??
matador dostum tr paket bilgisini banada göndersen memnun olacsağım tşk
Arkadaşlar bana da 7127 64 Bit türkçe torrentten lazım pm ile link verebilir misiniz acilen bekliyorum şimdiden teşekkürler
banada gönderirmisin kardeşim teşekkürler
matador indirmem tamamlanmak üzere, ürün no veya key derdi varmı. bilgi verirsen sevinirim