Build 7137 göre daha stabil,kurulumda her hangi bir değişiklik yok, puan derecelendirme değişmiş 7127 de ekran kartıma 5.9 verirken 7137 de 6.0 veriyor, türkçe dil paketi mevcut hadi hayırlı olsun
Windows 7 Build 7137 Türkçe & Farklar
- 1
- 2
matador86Kardeş Link verebiLirmisin ?Build 7137 göre daha stabil,kurulumda her hangi bir değişiklik yok, puan derecelendirme değişmiş 7127 de ekran kartıma 5.9 verirken 7137 de 6.0 veriyor, türkçe dil paketi henüz yok, güncelleştirmelerde de
türkçe dil paketini artık günçeiemeyle alabilirsiniz hazır şu an itibariyle
ya ortalıkta zararlı yazılım içeren programlar varmıs.Hangi sürümü indimeliyiz anlamadımki.7100 rc indirelim diyoruz.Ama bi bakıyoruz ki 7127, 7137 vs... daha.Bunları okuyunca daha sabil diyorlar.İndirmek istiyoruz ama,birde bakıyouz ki haberler de yazıyor "ortalıkta zararlı win7 sürümleri dolasıyor"
Hangisi güvenli acaba kime inanalım
bahriozturkya ortalıkta zararlı yazılım içeren programlar varmıs.Hangi sürümü indimeliyiz anlamadımki.7100 rc indirelim diyoruz.Ama bi bakıyoruz ki 7127, 7137 vs... daha.Bunları okuyunca daha sabil diyorlar.İndirmek istiyoruz ama,birde bakıyouz ki haberler de yazıyor "ortalıkta zararlı win7 sürümleri dolasıyor"Bence Microsoft a inan ve Kendi Sitesinde ki Sabit Linklerden 7100 Sürümünü Çek ...Hangisi güvenli acaba kime inanalı
Son Düzenleme: muratkrm ~ 28 Mayıs 2009 13:05
INDIRILDI VİRUS TARAMALARINDAN GEÇİRİLDİ TEST EDİLDİ TÜRKÇE DİL MEVCUT TEMİZ
yine bombayı patlattın herhalde matodor tr paketi paylaşmanı sabırsızlıkla bekliyoruz sağolsın...
evet nete komple düşmüş diller..
Rc yi indirdim, türkçe paketini, ek sürücülerini kurdum. Grekli yazılımları ekledim,ayarlamaları yaptım,yedeklemesini yaptım. Ne gerek var şimdi nete düşen yeni sürümlere. Artık windows 7 de başlı başına yenilikler getiren paketler çıkana dek windows olarak rc de kalıp pardusla savaşmaya devam. Pardus 2009 alfa sürümünü yayınlandı. Bakalım ne gibi yenilikler var.
kerimcemevet nete komple düşmüş diller..bir tr istedim tüm dilleri verdi yaa buda çıldırdı:)
thepiratebay sitesinde build 7137 x86 ve x64 mevcut seed ve leech çok iyi süper hızlı :D
ilk farkettiğim ram kullanımının düşüşü çekirdeğin daha bi oturduğu belli oluyo
dün rc 7 kurdum bugunde türkçe dil paketini güncelştirme ile ykleni ancak win 7 hala ingilizce ?
godoriiyide linkler nerede gardaşbuild 1737 halka açık olmadığı için link vermek yasak ama daha öncede yazığım gibi thepiratebay.org sitesinde x86 ve x64 mevcut ama açık link veremiyoruz
tekin17dün rc 7 kurdum bugunde türkçe dil paketini güncelştirme ile ykleni ancak win 7 hala ingilizce ?Resimlerde Anlattığım Yolu İzle:Son Düzenleme: muratkrm ~ 28 Mayıs 2009 19:51
acil yardım edebilir misiniz bana ?
ben format atarken cd ya da dvd ile atmıyorum..deamon tools programıyla vista,win7 ile format atıp öle kullanıyorum..hiç bir sorunla da karşılaşmamaıştım böle yaparak.
sorunum şu :
win7 rc 7127 kullanıyorum şu anda..rc 7137 yi indirdim..bütün dosyalarımı yedekledim ve deamon tools la biraz önce açtım..setup dosyasında hata verdi..illaki boot edip mi yüklemem gerekiyor..
win7 rc 7137 nin boyutu 3,03 gb gösteriyor..verdiği hata da şu
''Install Windows (adlı ufak pencere ve altında da şu yazıyor)The File 'autorun.dll'could not be loaded is or is corrupt.Setup cannot continue.Error code is [0xC1]
yardımlarınızı bekliyorum ??
- 1
- 2