Arkadaşlar puanlama değişmiş Aero dan dolayı herhalde ekran kartına daha yüksek puan veriyor,dil paketinde yardım dosyalarıda türkçe,kalanları siz keşfedin uyuyorum
Windows 7 Build 7229 & Farklar
aero ekran kartına çok yükleniyordu, bu yükü hafifletmiş olabilirler ...
Şu an 7201 kullanıyorum onda sadece yardım menüsü ingilizceydi şimdi full türkçe oldu o zaman..Ben şimdi bunu indirecektim ama 7231 var bi yerde gerçekmi sahtemi gerçekse onu indiriim.. ben indirene kadar türkçe paket çıkar heralde.
erkinnnen iyisi xp arkadaşlar bence...yuh artık be!
gözüm bende sen gibi xp seven lerdendim.şimdi windows seven lerdenim.
erkinnnen iyisi xp arkadaşlar bence...tamam sen xp de kal xpden daha sana hayır mı gelecek
ya şu konudaki amaç aradaki farklar. ama illa yine biri xp diyor ve konu oraya kayıyor. yanlış yapılıyor bence.
7229 da hız nasıl eski sürümlere nazaran gözle görülür bir artış varmı? olumlu yöndeyse bende indirmeyi düşünüyoum x64'ünü. sanırım derecelendirme puanları artmış. aynı driver'ları yükleyince mi oluyor bu artış? kilitlenme donma falan yoktur umarım. birde mevcut rc keylerini kabul ediyormu bu?
mladenbmvmatador arkadaşım sana puanı az vermiş wındows 7 ben 7201 puan 5,3 amd 4200+ 8600 gt ekran kartı ram 2 gb 7100 de 4,9 puan artmış bunda şimdi 7229 kurayım bakalım neler olcak acaba.az vermiş derken şaka yapıyordun hr halde
64 bitte verdiği puan
Son Düzenleme: --MaTaDoR-- ~ 13 Haziran 2009 00:04