Arkadaşlar. 7229 Sızmasından Sonra Hemen Ardından 7231 Sızması biraz şüpelendiriyor. Ancak Gerçek Sanırsam. Elime Dowland linki geçti . 32 Bitlik sürümü sızmış.
Denemek isteyen olursa atabilirim.
Windows 7 Build 7231 Sızdı.!
- 1
- 2
artık her gün bi build sızıyor..
süper reklam politikası izliyor ms gündemden düşmüyor hiç ve sızan sürümler arasında da pek fark yok .
Microsoft bu gidişle Windows 7 yi ya hiç çıkaramayacak ya da bu sızan buildler halinde satacak xD .. Birde millet kafasından sp uydurdu.Service pack uzuunca bir süre boyunca olan tüm güncellemelerin olduğu pakettir, daha 7 çıkmadan sp ler havada uçuşuyor.
Haa birde Ms buildleri kasıtlı olarak sızdırıyor. Yoksa elimize kadar ulaşması imkansız, en son backdoor (arka kapı) bırakan kendi çalışanını tutuklatıp senelerce hapis yatmasına neden olmuştu :)
Arkadaşım alabilir miyim linki. 7229 yerine bunu yükleyelim olmazsa.
sanki windows 7 yi biz yapıyoruz arkadaş. artık buildler ardışık gelmeye başladı. 29 30 31.... bu ne ya gına geldi artık. windows 7 den soğutacaklar
Bir de bu 7231 sürümü vhd uzantılımı.
md5 nedir ve nasıl bakıyoruz arkadaşlar bi yardımcı olabilir misiniz
dostum linki benim e-mail adresime atarmısın sinop_570@hotmail.com
çekirdek değişsin yaw ne bu buildler üst üste
yakında RTM çıkıcak hiç kasmayın. boşuna günbe gün aşırı win7 kurmaktan bıkmadınız yahu :)
sakarboyyakında RTM çıkıcak hiç kasmayın. boşuna günbe gün aşırı win7 kurmaktan bıkmadınız yahu :)ben en son ;7127_x64_Ultimate_EN_DVD
De kaldım ondan sonra indirmedim :) sürekli yeni bi sürüm... Artık sonu gelsin
ssbnngelişmeleri ağzımız açık izliyoruz sayın seyirciler bu ne ya hergün yeni bi build çıkıyo..Bu Buildlerden bize ne sayın seyirciler
corpixxBenim İnternet Sınırsız . Boşta Kalmasın. Sürekli Bişe İndirmeden Yapamıyorum ben :aynen
bu 7231'in 64bit'lik linki torrenti bişeysi varsa bana bi atın sevabına be.
arkadaşın dediği gibi kota yok bişi yok, koy gelsin...
zaten hemen indirmicektim, diziler iniyor şuanda. onlardan sonra bakarım 64'ü gelir. hatta yeni build bile gelir :)
Yav bıkmadılar mı sızdırmaya :) ben okumaya bıktım açıkçası nerdeyse 5 dk da bir bitane geliyo. don değiştirir gibi build geliyo...:)
Abonmen Olmuşlar. Paso Build basıyorlar.
preferstsanki windows 7 yi biz yapıyoruz arkadaş. artık buildler ardışık gelmeye başladı. 29 30 31.... bu ne ya gına geldi artık. windows 7 den soğişte en buyuk amaçlarıda bu ms bakıcak neler yanlık gidiyo neler eksik neler yapmamız lazım die sonrada ekliyolar vea kaldrıyolar bişlelr yapıyolar ee kolay deil wolrd one the win 7 :D
- 1
- 2