arkadaşlar sistemimde xp kurulu iken ccc ile pc deki görüntüyü televizyona aktarabiliyordum CCC'den görüntüyü TV'ye klonlamayı seçerek.şimdi windows 7 yi kurdum vede herşey allak bullak oldu.bikere ccc arayüzü tamamen değişmiş xp deki kullanışlı arayüz şimdi yerini çok karmaşık bir arayüze bırakmış.şimdiki arayüzde tv out ile pc den tv ye görüntüyü aktarmak için desktop&displays bölümüne giriyorum vede orda takılıyorum zaren görüntüyü tv ye aktarmak için neler yapmalıyım şu anda eğer bir çözüm yolu bulamassam tekrar xp kurmak zorunda kalıcam Üzgün Üzgün
Windows 7 Catalyst Control Sorunu
https://a248.e.akamai.net/f/674/ ... _dd_ccc_wdm_enu.exe şunu indirdim sitesinde bir çok var hangisi doğru ayırt edemedim en üsttekini indirdim yani sitesindne ekran kartıma uyanı.
verdiğim linkten hotfix i indirebilirsiniz..yararı olabilir (belki sorununuz çözülebilir )
evet tüplü olana sağ tıkladım vede klon seçeneğini seçince sorunsuz olarka aktardım görüntüyü.fakat bir sorum daha olucak tv deki yenileme hızını xp deki ccc arayüzünde 200hz ye kadar çıkarabiliyordum şimdi nasıl çıkartabilirim,birde görüntüyü aktarınca direk 800*600 formatında aktardı.masaüstümde 1024*768 e geçti xp deyken tv out u kullanmayıp normal kanala geçince tv out u disable etmeden geçer masaüstümün ayarınıda 2048*1024 yapar tekrar kullanmak istediğimde 1024*768 e çeker tv ye 800*600 yenilem hızı verirdim tekrar böle yapma şansım varmı yani sürkeli disable yap zor iş daha önce sadece av2 tuşuna basıp kumandanın geçmem yeterliydi ?
evet tüplü olana sağ tıkladım vede klon seçeneğini seçince sorunsuz olarka aktardım görüntüyü.fakat bir sorum daha olucak tv deki yenileme hızını xp deki ccc arayüzünde 200hz ye kadar çıkarabiliyordum şimdi nasıl çıkartabilirim,birde görüntüyü aktarınca direk 800*600 formatında aktardı.masaüstümde 1024*768 e geçti xp deyken tv out u kullanmayıp normal kanala geçince tv out u disable etmeden geçer masaüstümün ayarınıda 2048*1024 yapar tekrar kullanmak istediğimde 1024*768 e çeker tv ye 800*600 yenilem hızı verirdim tekrar böle yapma şansım varmı yani sürkeli disable yap zor iş daha önce sadece av2 tuşuna basıp kumandanın geçmem yeterliydi ?Öncelikle biraz kurcalayın bu yeni CCC'yi. Her şeyi devletten beklemeyin :) TV'ye sağ tıklayıp Properties/Özellikler deidğinizde yenileme ve çözünürlük sayfası açılacak. Oradan ayarlayabilrisiniz.Diğer dediğinizi anlayamadım ama onun da çaresi vardır :) Kurcalayın biraz. Açıkçası hiç TV bağlamayan birisi olarak daha ilk cevapta sorununuzu çözebildim ama bu dediğiniz kafamı karıştırdı.
bazı zamanlarda herşeyi devletten beklemek gerekebiliyo bu işlerdeuzman olmayınca teşekkürler yardımınız için diğer yardım etmekisteyenler için sorum
tv özelliklerine gelince yenileme hızı ile ilgili hiç bir bölüm yok sizce nerede olabilir ?
Sürüclerde hata falan yok, ayrıca arkadaş doğru sürücleri indirmiş.Kastettiğim geri dönülemez hatalar değil zaten ufak tefek hatalar.Eğer o işe yaramıyorsa ne işe yarar bu hotfix? yanlış biliyorsam düzeltme amaçlı soruyorum.TV'nizi zaten tanımlamış resmin sol alt kısmında bakın üç adet cihaz var gözüküyor. Onların üstüne gelip seçeneklere bakın.