arkadaşlar elimde WMV File (.wmv) uzantılı dosyalar var açamıyorum bu konu hakkında bilgisi olan varsa nedenini söyleyebilirmi?
görüntü var ama ses yok !
iyi çalışmalar
windows 7 codec problemi
Denetim masası ayarlarını kontrol ettiniz mi? Yani ses ayarları kapanmış olabilir.Lütfen kontrol ediniz
Veya bir program yardımı ile bu sorunu çözebilirsiniz eğer yukarıdaki mesajımda da çözülmedi ise
hayır ses var diğer müzik dinliyorum k lite de yükledim sorun hala devam ediyor
Hmm sadece o dosyada mı bu sorunu alıyorsun acaba
gom player yükle açamadığı bi codec olursa bi pencere geliyo hemen codeci bul diyosun indirip kuruyosun en fazla 2 dk. nı alır
edit
beLki eLindeki wmv uzantıLı dosyaLarda bi probLem wardır?
k-lite yüklü diyosun o zaman gom la filan bi alakası yok olayın k-lite ın classic media playerı ile açmayı denedin mi yok sa büyük ihtimalle video da bi sorun var farklı videolar dene bi...
Arkadaşın Win 7 için win 7 codec yükle. indirme sitelerinde bulablirsin
vuslat07Arkadaşın Win 7 için win 7 codec yükle. indirme sitelerindeöyle bişeye gerek yok, her zaman önerdiğim gibi yine söylüyorum "k-lite mega codec pack" yükleyin. açamadığı video ve ses dosyası yok. eğer sende hala ses gelmiyorsa ya videonun sesinde bi sorun vardır yada oynatıcının sesi kısılmış olabilir; kendi üzerindeki ses kontrolünden ziyade windows vista ve 7'de her uygulamanın sesi ayrı ayrı kontrol edilebiliyor. ses denetimini açıp media player'ın (yada neyi kullanıyorsan) sesine bi bak birde...
Arkadaşlar bende de aynı sorunlar var.k-lite mega codec pack in güncel sürümü yüklü ancak bazı videolarda takılıo sanki codec yokmuş gibi.aynı videoları xpde ya da vistada deneyince hiç böyle bir problem olmuyor.şu an için bir codec uyumsuzluğu var win7nin ve herkeste olmuyor.
ben problemimi çözdüm videoları silince problem ortadan kalktı :=)
vlc media player kullan dostun hiçbir sorunun kalmaz http://www.videolan.org/mirror-g ... vlc-0.9.9-win32.exe bu adresden indirebilirsin
http://www.videolan.org/mirror-g ... vlc-0.9.9-win32.exe bu programı indir hiçbir sorunun kalmaz dostum.