Arkadaşlar ben toshiba sattelite kullanıyorum bi önceki sorumda da belirtmiştim pc'im çöktü tekrar kurulumu için
recovery partition dvdsi gerekiyormuş ben daha önceden oluşturmamıştım salaklık edip yani kısaca windows7 kurulum dvdsine ihtiyacım var ikisi aynı şey mi bir bilgim de yok açıkçası bayan olarak pc dilinden pek anlamıyorum nereden alırım nasıl netten indirebilirim hiçbir fikrim yok :( Kardeşimin pc markası samsung acaba oradan bir dvd oluşturup kendi pc'mi kurtarabilir myim marka farkı sorun yaratır mı sonuçta ikisi de windows 7.lütfen yardım edin bilgisayarımı acil kullanmam lazım:(((
Windows 7 çöktü recovery partition!Acillll!
selam pinkymartini kardeşim öncelikle soruna cevap verelim
normal windows7 yüklesen yeterli olur bnde sildim hazır recovery oluşmuş vardı napacam yani hiç greke yok recovery 14 gb yer dolduruyor o yüzden sildim krdeşim
kardeşinin bilgisayarı ile senin bilgisayarınla driver ları aynı model aynı marka ise olur ama bide şu olay var eğer senin bilgisayar 32 bit ise kardeşininki 64 bit olabilir yani driveri 64 bit olur haberin ola uyuşmaz
normalde olur 32 bit olur yani
selam pinkymartini kardeşim öncelikle soruna cevap verelim
normal windows7 yüklesen yeterli olur bnde sildim hazır recovery oluşmuş vardı napacam yani hiç greke yok recovery 14 gb yer dolduruyor o yüzden sildim krdeşimkardeşinin bilgisayarı ile senin bilgisayarınla driver ları aynı model aynı marka ise olur ama bide şu olay var eğer senin bilgisayar 32 bit ise kardeşininki 64 bit olabilir yani driveri 64 bit olur haberin ola uyuşmaz
normalde olur 32 bit oluranladım kardeşimden yükleyemiyorum o halde:( teş.ederim cvp için peki bnm bilgisayarcıya veya teknik servise götürmeden bu normal windows 7'yi net üzerinden indirebilieceğim bi site vs var mı bir de F11 F12 tuşları ile de düzeltilebilinir dendi ben de tıkladım boot moot bişeyler çıktı anlamadım kapattım :(