Selam arkadaşlar,bende hp compaq dizüstü bilgisayar var. alalı 1 yıl kadar oldu. 2 gün önce aniden açılmamaya başladı.yani şöyle diyeyim.windows 7 yüklü.açılıyor,sonra pencereler çıkıyor.pencereler yanıp sönerken aniden mavi bi ekran çıkıyor ve yeniden başlatıyor. sonra yeniden başlarken msdos kipi gibi bi gösterge çıkıyor.dosyalar yükleniyor diyor.dolduğunda mavi ekran çıkıyor.mouse aktif bi şekilde çalışıyor.ama başka hiçbirşey yok.hiç bi tuş çalışmıyor.yani etkisiz.ne olur yardım edin.bir sürü dosyam var C:/ de. olmadı yanarım!
windows 7 de açılma sorunu lütfen yardım edin ltf!
mavi ekrana düşüyor yeniden başlatıyor. Sistemi açıkça yazsan ve yeniden açılınca windows beklenmeyen bir kapanmadan kurtardı diye bir pencere açılır.Orda mavi ekrana düşme sebebi olarak hata kodu falan yazar yardımcı dosyalar var orayı görmem lazım yardım etmem için (sorunu açıklayan dosyalar) yazarsan yardımcı olurum kolay gelsin saygılar
sana ekranda çıkan iletiyi aynen yazıyorum:
windows başlatılamadı. Yeni yapılan bir donanım vaya yazılım değişikliği bunun nedeni olabilir.
Windows dosyaları hasar gördüyse veya yanlış yapılandırıldıysa, Başlangıç Onarma sorunu tanılamanıza ve gidermenize yardımcı olabilir. Başlangıç sırasında güç kesildiyse, Windows'u Normal olarak Başlat'ı seçin.
(Seçiminizi vurgulamak için ok tuşlarınızı kullanın.)
Başlangıç Onarma'yı Başlat (Önerilen)
Windows'u Normal olarak Başlat
Açıklama: Windows'un başlamatılmasını önleyen sorunları giderin
ENTER=Seç
dosyalarını kurtarma cdsi kullanarak kurtarıp sistemi fabrika ayarlarına döndür bence
kurtarma cd si yapmamıştım.nasıl olacak yardım edin ne olursunuz.vardır bir çaresi.
Kurtarma dvd'sine gerek yok ;
https://www.chip.com.tr/blog/osma ... cenekleri_3886.html
Sorunu format attığınız dvd ile çözebilirsiniz tabi şanslıysanız
Hata kısa ve öz ;