windows 7 64 bit kurdum ama bs player da ses war görüntü yok oysaki altyazı renk değişimi,büyütme felan favorimdir kendisi lütfen yardım.Miyop adamlar için zorunluluk bs player .Codec kuruncada her altyazı geldiğinde görüntü gidiyor yardımmmm
windows 7 de bs player çıkmazı
WMP 12 ve Windows 7 ile gelen kodekler hemen hemen her formatı açıyor deneyin.Benim bulduğum tek mp4aac dosyaları açmıyor, mp4 lerde bu ses formatı kullanılır, bunun dışında açmadığı yok maşallah.
Yani ufak sıradan bir kodek paketi (ffdshow audio decoder i içeren, ki hepsi içerir) yükleseniz yeterlidir. Veya sadece bu kodeki elinizle ekleyin, daha temiz iş olur.Apple da ne kızmıştı quicktime i ekleyince Microsoft :D
Altyazısı açmıyor ama ayrıca ben altyazıları büyütüp renk değiştiriyorum yataktan felan izlerken miyobum yüzünden ...
Ben renk olayını bulamadım ya eminmisin.Bs player bıktırdı sabahtan beri uğraşıyorum...
Alt yazı zamanlaması da yok bana bs player lazım ya.64 bit olduğundan olabilirmi...
Ben . ve , tuşlarını kullanıyorum ama nasıl zamanlama demek istediniz?
Bende Media Player 12 de altyazı eklenmediğini sanmıştım. Ama eklenebiliyormuş.. Altyazı dosyası ve film aynı klasörde ve isimlerinin bire bir aynı olması gerekli... Böyle olursa sürekle bırak yapmadan altyazıyı otamatik algılıyor...
Tama dır bs playerımı buldum ben gönül rahatlığıyla prototype geri dönebilirim.Teşekkürler...
Türküz be abi adam derdini ne güzel anlatmış neden bsplayer kullanıyorsun şunu kullan bunu kullan, birinizde kasıp abi şunu dene şu versiyonu kur dememiş bsplayer forumdan kasıcaj yane :)
Hesk nasıl hallettin sorunu???
evt hocam sorunu çözdüğünü yamzışsın ama benzer problemi yaşayanlar olabileceğinden (örn.ben) nasıl çözüme ulaştın? benim sorunum win7 64bit kullanıyorum 32 bit sürümlerinde kullandığım bs.player ı kuruyorum çalışıyor ama kısayol tuşları çalışmıyor. kısayol tuşları ile alt yazı düzenleme vs gibi.
evt hocam sorunu çözdüğünü yamzışsın ama benzer problemi yaşayanlar olabileceğinden (örn.ben) nasıl çözüme ulaştın? benim sorunum win7 64bit kullanıyorum 32 bit sürümlerinde kullandığım bs.player ı kuruyorum çalışıyor ama kısayol tuşları çalışmıyor. kısayol tuşları ile alt yazı düzenleme vs gibi.Ben de win7 64bit kullanıyorum bsplayer 2.56 sürüm kurulu dediğiniz sorunların hiçbirisini yaşamadım.Gayet sağlıklı biçimde çalışıyor.
Ben de win7 64bit kullanıyorum bsplayer 2.56 sürüm kurulu dediğiniz sorunların hiçbirisini yaşamadım.Gayet sağlıklı biçimde çalışıyor.eminmisiniz hocam ? bendede 2.56 kurulu win7 64 bit. durum şöyleki; film yarım ekran iken (tam ekran değil) tüm kısayol tuşları çalışıyor; alt yazı büyütme-küçültme, alt yazı yukarı-aşağı gibi. fakat "F" tuşuna basıpta tam ekrana geçtiğinizde alt yazı kısayol tuşları çalışmaz oluyor. ileri-geri sarma hariç.
slms arkadaslar ..
aynı problem bendede vardı ve biraz kurcalama sonucunda sonunda yapabildim..
"bsplayer"a sag tıklayıp "ozellikler"e gelin ordanda "uymluluk" sekmesini seçin aşşagıda "Masaüstü olusturmayı devre dışı bırak" secenegini işaretleyin.. cunku bs player (benim fikrime gore) "Aero temalar"sını kabul etmiyor ce caksııyor bu yuzdende ses ve alt yazı olup goruntu gelmiyordu.. ama simdi soyledigim yontemle eskisi gibi izleyebilirsinniz... :)