windows 7 de çalıştır başlatta yok nasıl getirebilerim klasik temadada gelmiyor system 32de exe uzantısı neydi hatırlayamıyorum...
windows 7 de çalıştır komutu nerde
1. Görev çubuğunda sağ tıklayıp özellikler seçeneğini tıklayın (sonrasına resimdeki gibi devam edin)
yaw yuh be kardeşim bunu da sormak için başlık açılmaz ki ama , bilmeyebilirsin ama abartıyorsunuz hakkaten . biz forumda bişey yazınca kimsenin sesi çıkmıyor , saçmasapan atlıyorsunuz hemen
jumplist gibisiniz sabitlenmek istiyorum !
neyi abartıyoruz numbb'e windows 7 de diyorum sistemlerde her şey aynımı oluyor regeditte xp de kabul edilen komutlar windows 7 de kabul ediliyormu bi söyle bakalım...ve insanlar her şeyi bilmek zorundamı ben regedit kodlarıyla uğraşırım başka biri donanım la uğraşır biri onu bilir diğeri başka bir şeyi klasik temada xp gibi başlangıç öğeleri komple değişmiyor ki xp kullandım onda basit vista hiç kullanmadım belki vistadakinin aynısıdır cevap ne yani konu açayım mesaj sayım artsın diye böyle bir şey yapıyorum kaldı ki yuh be kardeşim ne demek.... foruma soru sorup cevaplamak için üye olunuyor ...tartışmak için değil....yoksa konuyu uzatırımda.... win+R(un) demiş arkadaş sağolsun ben hatırlayamadım halbuki biliyordum bunu...bu özelliği windows 7 kullanan herkes biliyor mu yani.............