Windows 7'de hızlı başlat sorunu[çözdüm]

cakirler67
30-10-2009, 18:16   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
421 mesaj

arkadaşlar ben sorunun genel çözmünü buldum(bir arkadaşın kis'ten kaynaklanmış ama bende kis yok ve bu sorun vardı)
şimdi hızlı başlatı oluştururken %SystemDrive%\Users\%username%\AppData\Roaming\Microsoft\InternetExplorer\QuickLaunch dizinini kopyalıyoduk ve yeni araç çubuğuoluştura yapıştırıyodukve bende herseferinde kayboluyodu bende odizindeki klasörü yani Quick Launch klasörünü kopyalarım c: sürücüsünün içine yapıştırdım sonra araç çubuğuna geldim yeni araç çubuğu dedim c: deki klasörü seçtim ve pc'yi yeniden açtığımda kaybolmadı:D umarım bu sorunu yaşayanlara yardımcı olmuşumdur...

sanırım %SystemDrive%\Users\%username%\AppData\Roaming\Microsoft\InternetExplorer\QuickLaunch burayı yaptığımızda silinmesinin sebebi windowsunkendinirahatlatmak için gereksiz şeyleri boşaltması olabilir ama c:'yeyaptığım klasörüde belgem olarak kabul ettiği için silecek hali yok :D

Son Düzenleme: cakirler67 ~ 30 Ekim 2009 18:18
Yasim
30-10-2009, 21:19   |  #2  
Yeni Üye
26 mesaj

Bende KİSi silmeden önce senin söylediğin yöntemi uygulamıştım ama yinede her açılışta hızlı başlat kayboluyordu malesef. Ben çözümü KİSin 9.0.0.736en.exe versiyonunu silerek buldum, tabi o da şimdilik. İnşallah yine aynı sorunla karşılaşmam.

Cem1995
20-02-2010, 12:09   |  #3  
Yıllanmış Üye
299 mesaj

Teşekkürler ben yerel disk d'ye attım klasörü sorun yok şimdilik çok sağolun :)

wolkan
18-09-2010, 23:01   |  #4  
Taze Üye
6 mesaj

Merhabalar
Artık bir alışkanlık haline gelen hızlı başlat'ı bende başlat çubuğuna eklemiştim, ama her seferinde kayboluyor. İş yerinde kullandığım win7 ultimate de sorun yok, ama diğer pcde yüklü professional sürümde halen sorun devam ediyor. Şuanda klasör c: de olmasına rağmen.