windows 7'de internt işleri bir başka..imiş

FurkanKISA
19-07-2010, 21:24   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
104 mesaj

arkadaşlar merhabalar iyi akşamlar. çok acil yardım lazım.İnternetim 1-2 saattir yok lakin şöyle yok yeni aldığım laptoptan bu süre zarfında giremiorum.ama aynı kabloyu masaüstü bilgisayarıma taktığımda gayet bağlanıyorum (şuan olduğu gibi).
(bu arada ilk defa windows 7 kullanıyorum yani 2-3 haftadır hiç alışamadım anlayamadım,kızmaya başladım.)
Olay şöyle gelişti.
Laptop u aldığımda yüklü olan virüs programını kullanmak istemediğimden (norton) Avira indirdim.Yükledim fakat crack yemedi silmeye karar verdim.Bu sırada Norton'u çoktan silmiştim zaten.Avirayı silmem sırasında bağlantım sarı çerçeveli ünlemli zamazingosunu gösterdi aşağıdan.ilk başta modemden gitti sandım.ama aldım masaüstüne taktım gayet giriyor internete.Sonra geri laptop a taktım başladım kurcalamaya dns ayarlarımı değiştirmiştim önce onu sıfırladım(bu arada system32>drivers>etc>hosts'tan yapılan dns muhabbetinide yapmıştım 1-2 hafta önce). velhasıl sıfırlamamda bir işe yaramadı.sonra bağlantıyı devre dışı bırak(hani xp de devre dışı bırak diip tekrar açınca bazen oluyor ya o hesapla) dememle olay tamamen gitti kabloyuda görmemeye başladıDeliağ ve paylaşım merkezinde mevcut olan ağımıda göremez oldum! deliricem yahu!!
Bana windows 7 nin bir oyunumudur bu arkadaşlar!?Kalbi kırık
(elimden geldiğince ayrıntılı bilgi verdim ama yeterli değilse sorabilirsiniz)<

LooneLyTunes
19-07-2010, 22:18   |  #2  
Yıllanmış Üye
343 mesaj

Ağ Bağlantılarında Bağlandı mı Yazıyor mu

Bu Arada ßi daha acil çok acil gibi konu açmassınız umarım...

FurkanKISA
24-07-2010, 02:09   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
104 mesaj
Alıntı: LooneLyTunes  
Ağ Bağlantılarında Bağlandı mı Yazıyor mu

Bu Arada ßi daha acil çok acil gibi konu açmassınız umarım...

ya kusura bakma net tamamen gitti o gün başlığı açtıktan sonra.ama hallettim.bazen yine yapıyorda yolunu buldum nedenini hala anlayabilmiş değilim.pcyi her açışımda bağlantıyı devredışı bırakıp tekrar bağlan diorum oluyor(bazen sorun olmuyor,drek bağlanıyorum açınca).neden oluyordur ki?