windows 7 de klasik baslat menüsüne nasil gecerim ben bulamadım bilen varsa biryardım tesekkurler
windows 7 de klasik baslat menüsüne nasil gecerim
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.başlat çubuğunda sağ tıkla ve properties de gelen pencereden use small icons seçeneğini işaretle ve taskbar buttons bölümünü never combine seç ok de. bu kadar :)
h@y@letbaşlat çubuğunda sağ tıkla ve properties de gelen pencereden use small icons seçeneğini işaretle ve taskbar buttons bölümünü never combine seç ok de. bu kadar :)balat menüsü = başlat butonuna bastığımızda açılıp bilgisayarımız için bir nevi kısayolların oldugu buton topluluğu diyebiliriz.başlat çubugu = genellikle kullandığımız prg veya bildirgelerin kısayollarının oldugu ve o anda sistemde çalışmakta olan prgramların belirttildiği o acizane çubuk denilebilir.
Yukarıda Konuyu açan arkadaşımız " Klasik Başlat Menüsü " yapamıyorum nasıl yaparım demiş. Siz neyi anlatmısınız klasik başlat çubugunu yani sonuna bu kadar :) yapamazsınız çunki o kadar değil maalesef farklı seyler dikkat etmek lazım.
Şimdi Arkadasım klasik başlat menusu galiba 7 ile tarihe karıstı benm en buyuk zevkimdir klasik de kullanmak ama ne yaptı isem bir turlu klasik sekline dönmedi :S Sanırım klasikler artık tarih olmaya başladı
artık yenilere alışmak lazım diye düşünüyorum. teknoloji ve görsellik ilerliyor...
Bende bulamadım ama aklıma bu bir beta sürüm olduğu için bir yöntem geliyor ama işe yarayacağını sanmıyorum....
Evet işe yaramıyorumuş.Denendi.Anladığım kadarıyla tamamen kaldırmışlar...
Masaüstünde boş bir yere sağ tıklayın. Personalize'a tıklayın. Ease of Access Themes altında 2. sıradan itibaren tüm seçenekler Windows Klasik temasından. Fakat Start çubuğunun nasıl küçültüleceğini bilmiyorum.
tuncapMasaüstünde boş bir yere sağ tıklayın. Personalize'a tıklayın. Ease of Access Themes altında 2. sıradan itibaren tüm seçenekler Windows Klasik temasından. Fakat Start çubuğunun nasıl küçültüleceğini bilmiyorum.hayalet soylemis zatenh@y@letbaşlat çubuğunda sağ tıkla ve properties de gelen pencereden use small icons seçeneğini işaretle ve taskbar buttons bölümünü never combine seç ok de. bu kadar :)sistemi tamamen win 98 tarzına cevirmek icin alt+shift+print screen e basın ancak cok karanlık oluo
_cypher_sistemi tamamen win 98 tarzına cevirmek icin alt+shift+print screen e basın ancak cok karanlıkHigh Contrast, yani Yüksek Kontrast modu olduğu için öyle.Bu arada tuncap değil tuncab
donguc deil tonguc
pardon elle yazınca sorun olabilio
Klasik Başlat Menüsü'nü ben de istiyorum. Programları veya dosyaları arayarak bulmak istemiyorum. Son kullanılan program ve belge listesini de görmek istemiyorum. Onları da başlat menüsü ayarlarından kaldırınca orası bomboş kalıyor. Çok çirkin oluyor. Arkadaşın verdiği programı bir deneyeyim. Teşekkürler. İnşallah virüslü falan değildir.