arkadaşlar bildiğim kadarıyla windows7 de klasör şifreleme özelliği var.bu özelliği nasıl kullanabilirim?
*bu arada özel programlar var biliyorum ama windows un özelliğini kullanmak istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz?
arkadaşlar bildiğim kadarıyla windows7 de klasör şifreleme özelliği var.bu özelliği nasıl kullanabilirim?
*bu arada özel programlar var biliyorum ama windows un özelliğini kullanmak istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz?
Windows 7'nin şu sürümleri için geçerlidir:
[/url]
[url=http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows7/products/compare?T1=tab01]Sürümleri karşılaştırın
Klasör veya dosyayı şifreleme ya da klasör veya dosyanın şifresini çözme
Klasörleri ve dosyaları şifreleme, bunları istenmeyen erişimden korumanın bir yoludur. Şifreleme Dosya Sistemi (EFS), bilgileri sabit diskinizde şifrelenmiş bir biçimde depolamak için kullanabileceğiniz bir Windows özelliğidir. Şifreleme, bilgilerinizin güvenliğini sağlamanıza yardımcı olmak için Windows tarafından sağlanan en güçlü korumadır.
Bir klasörü veya dosyayı nasıl şifreleyeceğinizi öğrenmek için bu videoyu izleyin (0:54)
Dosya veya klasörü şifrelemek için
Dosya veya klasörün şifresini çözmek için
windowsun sitesinden kopyalamışsın ama buraya bakmıştım ve hiçbir şey anlmadım
arkadaşım home premium kullanıyorum ama şifrelemek istediğin dosyaya sağ tıkla genel bölümüne gel gelişmiş e gel veriyi koruma için içeriği şifrele olcak tamama bas bitlocker de kullanabilirsin
sağ tıklayıp gelişmişten şifrele diyorum ama normal giriyor şifre istemiyor
windows 7 professional orjinal
professional de öyle bir şey yok
Bi sorun var acaba yardım edebileceginizi düşünüyorum klasör şifrelemede VERİYİ KORUMAK İÇİN İÇERİĞİ ŞİFERELE kutusu pasif de .Kutuyu nasıl aktif edebilirim.