merhaba arkadaşlar
windows7 indirdim
iso kalıbında değildi,ultraiso programını kullanarak iso haline getirip yazdırdım (ultraiso programı ile yazdırdım)
sonra bilgisayarı yeniden başlattım,cd'den ön yükleme için bir tuşa bastım
sonra kurulum yükleniyor gibisinden o yazı cıktı,yüklendi
windows7 kurulumunda mause ile seçim yaptıgımız o mavi ekran ve mause oku çıktı,bir süre mause okunun yanındaki daire sanki birşey açılacakmış da onu yüklüyormuş gibi döndü ve durdu.yok oldu
ama aynen öyle mavi ekran kaldı.bir yazı yada onun gibi birşey yok.
yani dil seçeneği gibi şeyler çıkması gerek orda biliyorum,ama neden cıkmıyor
sorun ne olabilir?
sistemim windows7 için yeterlidir bu arada,yeni topladım sayılır bilgisayarı
windows 7 de kurulum sorunu
yaklaşık 5 dakika kadar bekledim... sonuç değişmedi...
bu verdiğiniz linktekiler dışındakiler hackerlar tarafından değiştirilmiş mi?
yani bendekiler burdaki numaralardan farklı, bu durumda benimki değiştirilmiş oynanmış mı?
bu arada konuyla alakasız, avatarınızdaki yavuz çetin idolümdür
anladım.teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
sanırım başka bir tane indirmem gerekecek.
olan elimdeki son 2 dvd'ye oldu :)
tekrar teşekkür ediyor ve bol blues'lu günler diliyorum
saygılar
indirmeyin .....!!!
yanlış yapıyorsunuz.!!!(illaki derseniz md5 değerleri v.s , indirin tabiki ! )
dvd-rw ınızda ya da dvd nizde sorun var..
maksimum hızda yazdırdınız sanırım..8x yada 4x hızında yazdıracaktınız..dvd-rw da sorun varsa , deamon tools programıyla kurmaya çalışın(gerçi büyük ihtimal kuramayacaksınız)
5 dk çok az, 30 dk denerseniz , uğraşırsanız yapma ihtimaliniz yüksekti(ki aynı sorunu 30dk da hallettim..)
indirmeyin .....!!!İyi diyosunda Osman, resmi windows olsaydı iso kalıbında inmesi gerekirdi yanılıyor muyum?<
yanlış yapıyorsunuz.!!!(illaki derseniz md5 değerleri v.s , indirin tabiki ! )dvd-rw ınızda ya da dvd nizde sorun var..
maksimum hızda yazdırdınız sanırım..8x yada 4x hızında yazdıracaktınız..dvd-rw da sorun varsa , deamon tools programıyla kurmaya çalışın(gerçi büyük ihtimal kuramayacaksınız)5 dk çok az, 30 dk denerseniz , uğraşırsanız yapma ihtimaliniz yüksekti(ki aynı sorunu 30dk da hallettim..)
O açıdan o linki verdim.
ya bu sorun dvd yada dvd-rw ile alakalı..orjinalini indirsin bakalım , sorunu çözülmez büyük ihtimal..