Arkadaşlar bu sorunu almaktayım.Mavi ekran veriyor ve daha sonra yeniden başlatıyor pc ? Gerekli açıklama Resimin üzerine yaptım.Yardım Edin Ltfen.
Windows 7'de Mavi Ekran Hatası ve Dahası.
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.5 dk da bir atıyor reset :S
Windows baştan yükleyin CD den ancak öle halllolur
Orjinal değilse yaptıgın crack kendini göstermeye başladı.Temiz kurulum yap güvenemdigin sitelerden dosya indirme anti vürüs programını güncelle.
orjinal arkadaşlar.virüs girme şansı yok antivirüs de lisanslı ve şuana kadar pc herhangi virüs girecek şey yapmadım ne crack açtm veya kötü sitelere girdim hiç bişi :S
Ram lerinizi test edemezseniz (5 dk da bir hata verdiğine göre edemezsiniz) , yeniden windows u kurun..
Eğer windows u kurdurmazsa 100 de 100 donanımsal sorununuz..Mustafa@Pc, nin de dediği gibi ram büyük ihtimal..
Eğer windows u kurabilirseniz , yüksek ihtimal sürücülerde sorun var..
sizin pc de sanki sürücü uyumuzluğu yada yonga setlerini engelleyen bir vürüs var gibi geldi tabi arkadaşların bahsettiği gibi ramların bozuk olması yada tam yerine oturmaması da muhtemel ama kesinlikle win 7 ile alakalı bir sorun değil bundan emin olabilirsiniz
aynı sorun bende de vardı.ekran kartını( kendi sitesinden) güncelle windows 7 yükledikten sonra.windows update den değil.sorun çözüldü.
Arkadaşlar bende aşağıdaki sorunu almaktayım .Mavi ekran veriyor ve duruyor. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler. Acaba aşağıdaki bilgi ile sorunu kesin olarak bulabileceğim bir yer varmıdır?
Sorun imzası:
Sorunlu Olay Adı: BlueScreen
OS Sürümü: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Yerel Kimlik: 1055
Sorun hakkında ek bilgiler:
BCCode: 3b
BCP1: 00000000C0000005
BCP2: FFFFF96000142B86
BCP3: FFFFF880046D8080
BCP4: 0000000000000000
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1
Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar:
C:\Windows\Minidump\011910-21918-01.dmp
C:\Users\can\AppData\Local\Temp\WER-57392-0.sysdata.xml
Çevrimiçi gizlilik bildirimimizi okuyun:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x041f
Çevrimiçi gizlilik bildirimi yoksa, lütfen çevrimdışı gizlilik bildirimimizi okuyun:
C:\Windows\system32\tr-TR\erofflps.txt
Selam arkadaşlar yeni bilgisayar aldım windows 7 homebasic kurulu arada sırada reset atıp mavi ekran çıkıyor yeni bilgisayar daha hiç bişeyi ellenmemiş napabilirim !! Kaspersky Internet security 2010 kurulu ve güncel,ayrı zamanda Cleaner programıyla hergün bilgisayarimi temizliyorum lütfen biriniz anlaşılır bi şekilde cevap versin