Merhaba,Windows 7 de oyun oynayamıyorum laptopumda önce vista vardı onda nba 2k11 sorunsuz calısıyordu.Sonra windows7 ye geçtim hiçbir oyun çalışmıyor.
*NBA 2K11
*AGE OF EMPIRES 2 CONQUERORS
*NEED FOR SPEED SHIFT
*GTA VICE CITY
Bu oyunların hiçbiri çalışmmıyor.Tam yüleniyor. Direct x9 sorun olabilir dediler kurudum sorun yine giderilmedi...
Sorunum tam olarak yüklendiğinde masaüsütü simgesine çift tıkladığımda hızlıca siyah bir ekran çıkıyor oyun çalışır gibi oluyor ama eski masa üstü görüntüsüne geri dönüyor acilll yardım kafayı sıyırıcam.. buyüzden tekrar vista ya da xp ye geçmeyi düşünüyorum... Acil.. Pleaseeee!...
Windows 7 de oyun sıkıntısı
http://www.gezginler.net/modules ... oad=directx&lid=887 directx 9 un son güncelleme paketini kur ve ekran kartı driverını güncelle
söyledin oyunlardan need for speed shift ve nba 2k11 windows 7 de çalışıyor
AKŞAM DENİYİM CEVABI YAZARIM SAĞOLUN ÖNERİNİZ İÇİN DÜN AKSAN WİNDOWS U UPDATE İLE GÜNCELLEŞTİRDİM
benim bildiğim age of larda çok zorun oluyor ama nedenini bilmniyorum bende çok sorun yasıyorum :S bilgisayarımda
Beyler Bende ben zer sorun yasıyorum AMD phenom(TM) II x6 1055T processor cpu ram 8 GB OS W7 ult 64-bit Ge-force210 1 gb 1 gbda paylasımlı bilgisayarımın özellikleri crysis 2 ye ekran kartım yetmiyor galiba ilkbölümleri oynadım sonra kaydedip çıktıktan sonra tekrar yukledıkten sonra bolum acılmadı ekran siyah kalıyor nasıl oluyor anlamıyorm yardımcı olurmusun kaldırması gerektiğini düşünüyorum