SİSTEM ÖZELLİKLERİ :
Intel® Core™ 2 Duo İşlemci E7600 3.20 ghz
2 GB DDR3 Bellek
1 GB ATI HD6230 Ekran Kartı (512 MB Ayrılmış Bellek)
Intel® HM55 Anakart
Merhabalar.
Bilgisayarımın özellikleri bunlar.Benim sorum şu ; sistemin yettiği halde bazı oyunlarda,özellikle yenilerde kasma yaşıyorum,oyunun grafik özelliklerini düşürmek zorunda kalıyorum.Bunun sebebi windows 7 nin yaklaşık 1 gb ram ı kendi kullanması dediler bana.Bilgisayarımı xp ye çevirsem bu sorun düzelirmi ? oyun verimi ve pc hızı artarmı ? Teşekkürler.
Windows 7 de oyunların kasması
512 MB Ayrılmış Bellek ekran kartı için ; yaklaşık 1 gb 7 kullansa yükte sorun ondan kaynaklanabilir bellek ilavesi faydalı olabilir ve ya xp derim!
sistem hazır sitem sanki (CASPER) olabilir:)
Ekran kartınla ilgili yorumları oku anlarsın: http://forum.donanimhaber.com/m_45946544/tm.htm
Sanırım bu hazır bir bilgisayar.Fazla performans beklemen yanlış olur bu bilgisayardan.
oyunlarınızı güncelleyin
ekran kartınızı güncelleyin
directx i güncelleyin
pc yi yeniden başlatın
gamebooster kullanın
kasmalar azalacaktır
hangi oyunlar?
hangi ayarda kastı ?
hangi ayarda kasmadı ?
power ?
ekran kartında cılız sanki HD *230
xp işletimsisteminde sorun yaşamayacağın kesin ama dx 11' e elveda demek zorundasın. işlemcinde zaten çerez gibi windows 7 ortamında yeni oyunlar için. 6230 diye bir kartta zaten yok web sitesindede yok amd' nin çakma ürün bu bence fason üretin nvidia gt 210 modeli gibi aynı gt210 yazıyor ama üstündeki çipte 9400 gt yazıyor .))
yok zaten fazla performans için değil bu..Oyunlarla aram yok fazla,basketbolcu olduğumdan NBA serisi sadece,NBA 2k11 yı açtım ama ayarını düşürdüm biraz öyle çalıştı..Yani zaten fazla oyun hastası olmadığımdan sorun yok.Ama xp ye çeviricem yinede
ekran kartını güncelleyin... ekran kartından kaynaklanan bi sorun olabilir... veya oyunu win 7 desteklemiyo da olabilir...