merhaba arkadaşlar sorunum şu
virtual cd 9.3.0.0 kullanıyorum
sanal sürücü yazılımı
3 adet sanal cd sürücüsü oluşturuyorum herhangi birine image mount ettiğimde problem yok
fakat cd yi unmount dediğimde bu cd yi kaldıramazsınız gibi birşeyler yazıyor şu anda ingilizcesini yazamıyorum
varmıdır çaresi
WINDOWS 7 DE SANAL SÜRÜCÜ PROBLEMİ
windows 7 çin en uygun program power isodur kullanımında hiçbir sorun çıkmıyor ayrıca turkçe dil desteğide mevcuttur.
kirpikral123windows 7 çin en uygun program power isodur kullanımında hiçbir sorun çıkmıyor ayrıca turkçe dil desteğide mevcuttur.evet çok doğru, power iso kullanmanızı öneririm, bende sorunsuz olarak kullanıyorum.
evet kullanılabilir olduğu doğru ama win7 de bir çok sanal sürücü proğramı gibi o da sorun çıkartıyor, o yüzden power iso yu öneriyoruz virtual kötü olduğu için değil.
ahmet79evet kullanılabilir olduğu doğru ama win7 de bir çok sanal sürücü proğramı gibi o da sorun çıkartıyor, o yüzden power iso yu öneriyoruz virtual kötü olduğu için değil.bende problem yaşayanlardanım.virtualden
sadece sizde değil bütün win7 kullananlarda var bu sorun, o yüzden power iso'yu deneyin .
Arkadaşlar inat ediyorlar sanırım. PowerISO'yu denemeden ön yargılı olmayın. Ayrıca Virtual CD'yi ben de eskiden kullanırdım ama artık gereksiz oldu hafif kullanım için. Çok hantal bir program artık.
PowerISO ya da Daemon Tools deneyin.
Daemon Tools'u listeden çıkarabiliriz :)
Yok o kadar değil de. Xp ve Vista da sorunsuz kullandığım Daemon Tools ne yazık ki Windows 7 build 7000 de daha kurulum aşamasında sorun çıkardı. Restart istedi, attı, tekrar restart istedi, inat ettim, tekrar attı, tekrar restart istedi.
Bu döngü bitmez. Power Iso kullanmaya devam etmeli :)
Yaşar TunaYok o kadar değil de. Xp ve Vista da sorunsuz kullandığım Daemon Tools ne yazık ki Windows 7 build 7000 de daha kurulum aşamasında sorun çıkardı. Restart istedi, attı, tekrar restart istedi, inat ettim, tekrar attı, tekrar restart istedi.Aynı şeyleri yaşadım :) 3 Res' den sonra başlıycam senin yapacağın işe deyip ben pes ettim.Bu döngü bitmez. Power Iso kullanmaya devam etmeli :)