Windows 7 de ses sorunu

muratdemir_jk
19-02-2010, 00:19   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2009

Arkadaşlar Windosw7 gerçekten çok hoşuma gitti ancak tek bir sorun yüzünden nerdeyse xp ye geri dönecem.Yaw müzik dinlerken media player veya başka mp3 proğramlarıda denedim, ses de azalıp çoğalma oluyo kendi başına, çok fazla değil ama çok yüksek seslerde sanki kendi biraz ses seviyesini düşürüyo gibi oluyo sonra biraz artıyo dalgalı bi ses oluyo yani.Özellikle bazı müziklerde daha cok oluyo.Yalnız tv kartı var bende onda herhangi bir sorun yok sesinde, radyosunu falan dinlerkende gayet güzel.Sanırım sadece bu sorun kayıttan yürütme de oluyor.Eğer bir bilginiz varsa veya bunu düzelten biri varsa bana yardımcı olursa sevinirim.teşekkürler

Recep Baltaş
19-02-2010, 01:07   |  #2  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2004

Bu sorunun cevabı çok daha önceden veridli. Forumu arayın. Otomatik ses ayarlama vb bir ayar var. Bir ses sorunu yüzünden işletim sistemi değiştirme sadece Türkiyede olur sanırım :)

kirpikral123
19-02-2010, 11:38   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
772 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

Ses driverını guncellyin.Uygun olan (windows 7 için hazırlanan) driverı indirin ve kurun.Eğer sadece xp için olanı varsa windows 7 için driver çıkmamış ise uyumluluk modunda bir xp driverını kurmayı deneyin derim ben.Windows 7 evet vistadan hızlı ama vistadan çok surunu var.Bu yuzden bende alışamadım bir turlu ve vistaya dondum yeniden.

Kapalı Hesap (158332)
19-02-2010, 17:56   |  #4  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 2
268 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2009
Alıntı: muratdemir_jk  
Arkadaşlar Windosw7 gerçekten çok hoşuma gitti ancak tek bir sorun yüzünden nerdeyse xp ye geri dönecem.Yaw müzik dinlerken media player veya başka mp3 proğramlarıda denedim, ses de azalıp çoğalma oluyo kendi başına, çok fazla değil ama çok yüksek seslerde sanki kendi biraz ses seviyesini düşürüyo gibi oluyo sonra biraz artıyo dalgalı bi ses oluyo yani.Özellikle bazı müziklerde daha cok oluyo.Yalnız tv kartı var bende onda herhangi bir sorun yok sesinde, radyosunu falan dinlerkende gayet güzel.Sanırım sadece bu sorun kayıttan yürütme de oluyor.Eğer bir bilginiz varsa veya bunu düzelten biri varsa bana yardımcı olursa sevinirim.teşekkü
Öncelikle  Windows 7'nin her ne kadar kendi yüklediği sürücü güncel olsada ses driverini tam olarak yüklemek daha iyi ve daha net ses veriyor. Ve her hangi bir donanım sorunuda oluşmuyor.

Ayrıca ayarlamalar yapabiliyorsun.

;)

Saygılar...