arkadaşlar öncelikle herkese buradan kolay gelsin diyorum.bir alışveriş merkesinden arkadaşıma toshiba markalı bir bilgisayar aldık ve kurulması gereken herşey kurulu idi.dvd felan vermediler recovery yapalım dedim 1 dvd taktık baya bir yazdırdı sonra dondu bu neden kaynaklanıyor?
artı mc office 60 günlük deneme yüklü idi onu kaldıralım dedik kaldırırken acayip derecede donuyor mu? desem çok bekliyoruz vistada bile bu kadar beklemedik.kaldırma süresi uzun sürünce görev yöneticisinden işlemi sonlandırmaya kalktık ançak bu işlemi yaptıktan sonra bilgisyarıma ve denetim masasına girmemize izin vermiyor... bu neden kaynaklanıyor yardımcı olabilirseniz....
birde bu windows 7 ses efektleri değişe biliyor mu?
makinanın özelliklerinden kısaca bahsedeyim.
windows 7 premıum 64 bit
2,20ghz
4 gb ram
nvıdıa gt 230 m ekran kartı
windows 7 de sorun
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
159 mesaj
MS Office kaldırması zaten uzun sürer. DVD yazarken de Anti-Virüs programı yüzünden donmuş olabilir. Toshiba gibi büyük firmaalrın güzel yazılımları vardır ama dizüstü ile bir ton çöp yazılım dayarlar....
Recovery DVD'sine zaten gerek yok. Windows 7'yi sıfırdan kurun, süper çalışacaktır...
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
159 mesaj
elimizde yedek bir dvd felan yok onu nasıl yapaçağız.... yani windows 7 format dvd si yok..biz bilgisayarcıya götür meden kendimiz halletmek istiyoruz
Son Düzenleme: EREN_58 ~ 02 Şubat 2010 11:40