windows 7 de kaspersky 2009 anti virüs çalışmıyor türkçesi kurulmadı ingilizcesini kurdum gayet normal kuruluyor ama windows yeniden başlatıktan sonra uyarı penceresi açılıyor. bu sürücüyü uyumluluk sorunları nedeniyle engellendi. sizce sorun neden kaynaklanıyor. başka sorunlarda war bazı programlarda kurulmuyor kurulum sırasında uyrılar geliyor yardım...
windows 7 de Türkçe kaspersky 2009 Kuramadım
çok denedim yine olmadı windows 7 ultimate 32 bit kullanıyorum kaspersky türkçeside kurulmuyor
deneme sürümü 8.0.0.506 türkçe kurlmuyor. 8.0.0.523 ingilizce kuruluyor ama uyuşmuyor hepsinide kaspersky sitesinden indirdim
Eğer ingilizcesini kullanabilirsen kendi İnternet sitesinden 2010 sürümünü indirebilirsin. Türkçe versiyonu henüz çıkmadı. Orjinal sürümünü kullanıyorsan yükseltme imkanın var. Kopya kullanacaksan kendini hiç yorma çünkü adamlar hemen yakalıyorlar. 1 saatte yakalanmasan 2. saatte kesin yakalanırsın. Ben 2010 sürümünü kullanmıştım. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Adamlar Windows 7 uyumlu çıkarttıkları için çok iyi bir şekilde çalışıyor. Bir de yükleme yaparken Kaspersky Internet Security 2010'u yükle. Kaspersky Antivirus 2010'u yükleme. Kolay gelsin.
deniyorum ama kaspersky anti virüs 2010 gelmiyor internet secturity
geliyor niye böyle yapıyor?
KIS 2010 Türkçe yapmak istiyorsanız gerekli Türkçe Yamalarda mevcuttur.Arama motorlarında Aratıp kolayca bulabilirsiniz.Kasperskynin neredeyse tüm sürümleri Windows 7 ile uyumlu uyumsuzluk ve kurulmamazlık Resmi sitesinden indirmemiş olmanızdan kaynaklanabilir.