Kolay ve basit :)
Windows 7 de youtube'ye girmeyi bilen ?
- 1
- 2
Kesin Çözüm;
sadece bi kereliğne mahsus olmak üzere benim wereceğim hosts dosyasını bilgisayarınızdakiyle değişin ve dns'nizi de ;156 154 70 22-156 154 71 22 yapın ve bana dua edin,sadece bir defa yapacaksınız başka bi şey yok her türlü işletim sistemi içinde geçerlidir,haa hosts dosyası nerde derseniz dosyayı nasıl buraya atacağımı bilmiyorum)) Bİ zahmet söyleyin,,,
Kesin Çözüm;
sadece bi kereliğne mahsus olmak üzere benim wereceğim hosts dosyasını bilgisayarınızdakiyle değişin ve dns'nizi de ;156 154 70 22-156 154 71 22 yapın ve bana dua edin,sadece bir defa yapacaksınız başka bi şey yok her türlü işletim sistemi içinde geçerlidir,haa hosts dosyası nerde derseniz dosyayı nasıl buraya atacağımı bilmiyorum)) Bİ zahmet söyleyin,,,
c:\windows\system32\drivers\etc buraya atacaksın.
Bence o kesin çözüm değil. Çünkü host dosyası sürekli değişiyor. Youtube yeni ip adresleri ekliyor. Ve değiştirmek gerekiyor host dosyasını güncellendikçe. Değiştirmezseniz ilerde site açılıyor ama videolar açılmıyor.
Bu yolların hepsini denedim. Kökten çözüm değil.
Alakası yok 4 aydır aynı hosts dosyası var. Ayrıca IP adresleri öyle zırt pırt modem gibi değişmez. Profilime girip "Güncel Hosts Dosyası!"nı indirip deneyebilirsin.
c:\windows\system32\drivers\etc buraya atacaksın.
Bence o kesin çözüm değil. Çünkü host dosyası sürekli değişiyor. Youtube yeni ip adresleri ekliyor. Ve değiştirmek gerekiyor host dosyasını güncellendikçe. Değiştirmezseniz ilerde site açılıyor ama videolar açılmıyor.
Bu yolların hepsini denedim. Kökten çözüm değil.
http://www.youtubehostdosyasi.com/ şu sitede niye sürekli güncelleniyor o zaman.
Ayrıca host dosyası güncel olmayınca youtubedeki bazı videolar açılmıyor. Güncelledikten sonra açılıyor.
Onları bilmem. Benim dosyayı indir kur kendin dene. 4 aydır içerik aynı hala giriyor sorunsuz. Kontrol de ediyorum IP adresi sağlam ve 117 ping alıyorum.
atilla ve onunla aynı çözümü paylaşanlar hariç diğer yorumlara "Beyin Bedava" gelsin lütfen :))
windows size niye elleme yetkisi vermiş,niye hamallık yapıonuz.atacaksınız hosts dosyasını beyne pardon etc klasörüne.beyin bedava.10 numara gireceksiniz youtube a.
tamam belki yöntemleriniz doğrudur,zararlı içermiyordur ama en düzgün yolu bu.
her işin bir adabı vardır.bununki de böyle oluyor.
- 1
- 2