Arkadaşlar Windows 7 de youtube'ye kesin ve net bir şekilde girmeyi bilen warmı ?? Warsa bilgisini paylaşıversin..
Teşekkürler..
Arkadaşlar Windows 7 de youtube'ye kesin ve net bir şekilde girmeyi bilen warmı ?? Warsa bilgisini paylaşıversin..
Teşekkürler..
buyuk recepe diyecen abi bu youtuba giremiyoz nocak bu windows7nin hali.
silsin youtubeniyi kara listeden iki dakikasini almaz.
ya aslinda youtbe yasaginin nedeni gene kendinizsiniz.
ya youtubede hayatimda gormedigim kadar kufur gordum hukumet hakkinda.
banlamaya kalksan omru yetmez adamin.
ee durum ole olunca bizde de bole diyolar. normal sayilir
dns server bulman gerekiyor. ama tabi win7de bu dosyayi degistirmek icin uac yetkisi lazim .
onu alinca dosyaya dns eklersen sorun cozuluyo sanirim
208.67.222.222
208.67.220.220
DNS ayarları.. ßelki girer kesin demiorum dene ßi :D.. Win7 de youtube a girmek çok matah ßir$ey değil.. millet artık cepten giriyor youtube a
host dosyasına bunları ekle.nerde diyosan
başlat menüsüne etc yaz gir hosts dosyasına tıkla birlikte aç not defteriyle bunları ekle
74.125.159.138 www3.l.google.com
74.125.159.139 youtube-ui.l.google.com
216.239.32.10 ns1.google.com
216.239.34.10 ns2.google.com
216.239.36.10 ns3.google.com
216.239.38.10 ns4.google.com
74.125.79.100 uk.youtube.com
74.125.79.100 de.youtube.com
209.85.229.99 youtube.com
209.85.229.99 www.youtube.com
74.125.79.100 translate.google.com
209.85.129.138 suggestqueries.google.com
74.125.159.138 earth.google.com
74.125.159.138 books.google.com
74.125.159.139 code.google.com
74.125.159.139 code.l.google.com
ben girebiliyorum böylece
host dosyaları ile uğraşma.. Googlede Navige diye arat.. Sitesinde nasıl yapacağın anlatılıyor.. kesin sonuç verir.. Bn Onu Kullanıyordum...Navige ne kadar güvenli ? Bunun garantisini verebilir misin ? Şahsen ben vermem.
Kısa bi açıklama sanırım yeterli olacaktır."Peki, navige.com’un sahibi kim? Belli değil! Sahibi her kimse, İnternet alan adı kaydını gizli tutmayı tercih etmiş. Bilgilerini gizli tutmak için de Domains by Proxy şirketine para ödemiş .
Bir başka ilginç nokta, navige.com’un sadece Türkçe sayfalarının bulunması. Google aramalarından anlaşılabileceği üzere, dünyanın diğer ülkelerinde hiç bilinmiyor. Belli başlı vekil sunucuların (proxy) tümü hakkında Wikipedia aracılığıyla bile bilgi edinilebilirken, navige.com hakkında hiçbir bilgiye ulaşılamıyor . Kısacası, bir “kapalı kutu” ile karşı karşıyayız!
Vekil sunucular (proxy), İnternet sayfalarına erişirken araya giren sunucular. Örneğin youtube.com’a bağlanmak istediğinizde, bilgisayarınız vekil sunucudan bunu talep ediyor, vekil sunucu youtube.com’a bağlanıyor ve oradan aldığı verileri size aktarıyor. Böylece, youtube.com’a erişim yasaklarını da aşmış oluyorsunuz.
Ama bu arada, youtube.com ile bütün iletişiminiz, vekil sunucu üzerinden gerçekleşmiş oluyor. Yani, vekil sunucunun kontrolünü elinde bulunduran kişiler, hangi videoları izlediğinizi öğrenme şansına sahip.
Bunun pek bir önemi bulunmayabilir… Ama navige.com’dan yararlanmak için bilgisayarınızın ayarlarını değiştirdikten sonra bunlara dokunmazsanız, e-posta adresinize bakarken, bankacılık işlemi yaparken, facebook’a girerken vb. yaptığınız tüm işlemler ve bu arada şifreleriniz, navige.com sunucuları tarafından kaydedilebilir. Nitekim, vekil sunucu kullananlara, şifre gerektiren işlemleri bunlarla yapmamaları öneriliyor! "
Kaynak : http://www.vuralca.com/navige-nedirguvenli-midir.html
Bardağın sadece dolu tarafını görmeyin.
Son Düzenleme: Atilla Sarıtaş ~ 20 Ağustos 2010 22:46
Doğrudur Kardeşim.. Ben Navige Kullanırken Adres Çubuğunda Özel Bilgilerimin Bulunduğu Sitelere "HTTPS" Olmasına Dikkat Ederim.. Ama Yinede Ne Olur Ne Olmaz Diye Şifrelerimi Değiştirdim.. Sonuçta Vekil Sunucu...
Şuan Kullanmıyorum.. Youtube Felanda Kullanmıyorum..
Saçma sapan programlar yüklememeniz tavsiye olunur. :)
Makat biraz acayip kaçtı adı fln :)
Seni her zaman sevmişimdir atilla ağabeyEn açıklayıcı ve kolay bu geldi bir deneyelim bakalım...
Mahkeme Kararı Temizleyici
Anlamı bu. :D
Ne olursa olsun tavsiye etmiyorum böyle programlar. Manuel olarak yapılışını 1. sayfadaki linkte paylaştım.
Atilla abi oldu...Seviyorum seni ya ay law yu :)
hihihihi bol bol p.k video izleyeceum :D
:D Kendin yap kendin izle :D
War benim..Ama Pwp darısı usko başına :)
www.youtubehostdosyasi.com bu sitede sürekli güncel host dosyasını bulabilirsin. :)
www.youtubehostdosyasi.com bu sitede sürekli güncel host dosyasını bulabilirsin. :)Çok teşekkürler...Ne zaman youtube girmesse burdan host alırım :)