Windows 7 ye uyan dmon tools var mı çok acil lütfen ben bulamadım
Windows 7 Deamon Tools Sorunu
Ben uyumlu deamon tools bulamadım ama alcohol %120 tam uyumlu onu kullanabilirsin.
Bu konu defalarca açıldı forumda biraz araştıralım lütfen. Deamon tools programının son sürümü windows 7 ile uyumlu. Ben şu anda kullanıyorum.
zaten bütün deamon tools uyumlu olması gerekiyor..
sanırım bende eski demaon tools vardı..yüklerken uyumluluk sorunları var dedi..bende çalıştır programı demiştim ..
şu anda hiçbir sorun yok..
Nasıl bulmaıyorsunuz anlayamıyorum. KENDİ SİTESİNE girin! Bu kadar basit. Ama yok, biz zoru seçip ne kadar çakma forum varsa dolaşıyoruz...
Yarıca OKURSANIZ:
What's new:
- Windows 7 beta supporting (SPTD 1.58)
Aslında işte bütün sorun burda. İnsanlar souyorlar programlarım Windows 7 ile uyumlu mu? Öncelikle kendinize bir sorun: ben Windows 7 ile uyumlu muyum? Ben yenliklere açık mıyım, ben güncel bir kullanıcı mıyım.
Önce kendini güncelle, sonra Windows 7'ye GEÇ!
anlaşılan bıktınız recep bey bu tip win7 sorunlarından win7 çıktı ama keşke verilmeseydi kimseye rc sürümü der gibi bir haliniz var. gerçi ilk çıktığı günden beri hep bilinen ama uğraşmak zor geldiği için hazır cevap bekleyen kişilerden başkada sorun yaşayan yok win7 ortamında. yaşanacak bir sorun olsa ilk ben yaşardım yada recep bey yaşardı yada başka bir formun bilgili kişisi yaşardı ama yaşanacak bir durum yok yazılım gayet yetenekli ful sürüm işletim sistemini hiç aratmıyor nerede ise. vistanın ful sürümünü bile active directory ortamına almak çok zorlarken gerekli yamalar sunucu tarafında çalıştırmadan win7 gayet rahat active directory ortamına dahil edilip sorunsuz çalışıyor. ufak tefek sorun ve hatalar çıkıyor ama sonuçta beta bu işletim sistemi ve o hatalarda biraz mantıklı bir yol izlenirse çözülüp sonuca ulaşılıyor.
Ben Windows 7 Build 706X sürümlerinden beri kullanıyorum ve inanın nerdeyse hiç bir sorun yaşamadım.
Fakat insanlar okumaktan ve araştırmaktan aciz. Hazır bekliyorlar. Diğer bir konuda dil paketi entegrasyonu anlatılmış en ince ayrıntısına kadar, arkadaşlar gelmişler Resimli Anlatım yok mu diye soruyorlar.
Bırakın resimliyi, videolu koyun bakmazlar....
intenet sitesine girdim dediğinide okudum fakat çalışmadı gene aynı hatayı aldım
Aslında işte bütün sorun burda. İnsanlar souyorlar programlarım Windows7 ile uyumlu mu? Öncelikle kendinize bir sorun: ben Windows 7 ileuyumlu muyum? Ben yenliklere açık mıyım, ben güncel bir kullanıcı mıyım.
Alkışşşşşş
http://www.filehippo.com/download_daemon_tools/
Burdan indirip deneyin. Sağ üstte "download latest version" 'a tıkaltın.
zaten bütün deamon tools uyumlu olması gerekiyor..
sanırım bende eski demaon tools vardı..yüklerken uyumluluk sorunları var dedi..bende çalıştır programı demiştim ..
şu anda hiçbir sorun yok..
NE ?????
Arkadaşlar Daemon Toolsun sadece Son Versiyonu ve Vista 64 Bit İçin Yapılmış Olan Versiyonu Uyumludur ...
Lütfen Bildiğimiz Konulara Cevap Verelim Çünkü Bazı Arkadaşlarımız Uygulayarak Kötü Sonuçlar Alabiliyor ve Hayal Kırıklığına Uğruyabiliyor ...
Lütfen Arkadaşlar ....
Nasıl bulmaıyorsunuz anlayamıyorum. KENDİ SİTESİNE girin! Bu kadar basit. Ama yok, biz zoru seçip ne kadar çakma forum varsa dolaşıyoruz...http://www.disc-tools.com/download/daemon
Yarıca OKURSANIZ:
What's new:
- Windows 7 beta supporting (SPTD 1.58)Aslında işte bütün sorun burda. İnsanlar souyorlar programlarım Windows 7 ile uyumlu mu? Öncelikle kendinize bir sorun: ben Windows 7 ile uyumlu muyum? Ben yenliklere açık mıyım, ben güncel bir kullanıcı mıyım.
Aslında işte bütün sorun burda. İnsanlar souyorlar programlarım Windows7 ile uyumlu mu? Öncelikle kendinize bir sorun: ben Windows 7 ileuyumlu muyum? Ben yenliklere açık mıyım, ben güncel bir kullanıcı mıyım.Önce kendini güncelle, sonra Windows 7'ye GEÇ!
Alkışşşşşş
Kesinlikle Katılıyorum Kendinizi bir Güncellemeden Geçerseniz Uyumluluk Sorunları Yaşarsınız Sonra XP ye Devam Edersiniz
ya güzel işletim sistemi harika ama bazen çok kötü sorunları oluyo
Kar4deşim daemon tools un sitesinden daemon4304-lite i indir onu kur ben win xp 7 ye onu kurdum ve çalışıyor.Kurulumaşamaları na gelince kuruluma başladıktan sonra bilgisayarı kapattırıyor açılınca kuruluma devam et kurulum bitince masa üstüne simge atıyor ona çif tıklayıp çalıştırmak istediğinde yönetici olman hakında soru soruyor simgesine sağ tık yap oradaki run as administrator butonunu tıkla ve en sonunda karşında sanal diskin saatin yanında.OK...