İyi haber windows 7 rc 7100 0 090421-1700 sürüm nosu ile torrente düştü, kötü haber ise düşen sürüm içerisinde türkçe dil desteği yok.
Windows 7 den bir iyi bir kötü haber
bu kötü oldu işte
türkçenin olmaması ms bu konuda türkiyeyi hiç takmıyor
Murat_Sahinbu kötü oldu işteTorrent'e düşenden bahsediyoruz.Resmi değil.Beklenen resmi RC1 de(5 mayıs 2009) tr desteği olacak(mış)...
türkçenin olmaması ms bu konuda türkiyeyi hiç takmı
khramnİyi haber windows 7 rc 7100 0 090421-1700 sürüm nosu ile torrente düştü, kötü haber ise düşen sürüm içerisinde türkçe dil desteği yok.Söz konusu microsoft ise işletim sistemlerinde final öncesi hiçbir sürümde türkçe desteğini görmedim. Hatta Office yazılımlarında bile. O yüzden rc1'de TR dil paketi olacağından şüpheliyim. Eğer olursada bu ilk olacak.
Microsoftun yayınlayacagı windows 7 de tr olmazsa microsoft kendisi kaybeder. Ki böyle bir aptallıgı yapamaz diye düşünüyorum. Adı üstünden torrentten bahsediyoruz. Yasal olmayan
H@ckerCesurMicrosoftun yayınlayacagı windows 7 de tr olmazsa microsoft kendisi kaybeder. Ki böyle bir aptallıgı yapamaz diye düşünüyorum. Adı üstünden torrentten bahsediyoruz. Yasal olmayanBiraz haksızlık yapmış olmuyormuyuz. Türkçe rc1 olmaması eksiklik görülmemeli eğerki tüm dillere çıkmıyorsa.
bir kötü haber daha sürümler fake ben kontrol ettim build 7068 e ait:)
bence türkçe dil desteği yoksa onlar kaybeder
ilk yayılan linklerdekiler fake olsada sonradan paylaşım gerçek oldu. ilk görüntülerini yayınladım test edıyorum pek farklılık yok gibi anlamadıgım birsey var neden 7100 ne guzel çince 7106 vardı:)
dünyada en çok belki bizim ülkemizde korsancılık hat safhada adamlara ilgi yok ms nin böyle hareket etmesi acı...
seçili win7 grubu testerların türkçeyi adam yerine koymamsından kaynaklanıyo 7 tane 7077 dil paketi düşmüştü türkçe lp5 gurubunda sızdıran tab gold zaten 27 30 nisan gibi da msdn dağıtılcak belki ordan türkçe dil paketi sızabilir...