simdi soyle bi sorum var size arkadaşlar xp ye gecmeden once ben windows 7 home basic 64 bit kullaniyorum fakat oyunlardan verim alamıyorum xp proffesional 32 bite geçmeği düsündüm pc direk windows 7 kuurldu yani xp den w7 ye geciş olmadi hazir geldi xp gecmek icin bi ayar yapmam lasimmi yoksa direk xp format cd sini takip formatmi atmam lasim bios felan ayarı varmı herkeze kolay gelsin birde format atarken win7 yazan sürücüyümü formatlicam yoksa herzmanki giib windows system dosyalari olan c yimi
Windows 7 den xp geçmek
İki işletim sistemi sadece oyun için bi bilgisayarda saçma olur bence... Sen cdyi tak at formatı sorun çıkmaz. Ama 64 bit kurulu olduğuna göre 4gb yada üstü ram var tahminimce. O zamna 32 bit kurmanı önermem. Çünkü ram 3.25 gb görünür kalanı kullanamazsın...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,018 mesaj
Sistem özellikleri nedir,oyunlardaki sorun ne,özellikle ekran kartı ve işlemciyi yaz ki ona göre yorum yapalım...
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
dostum ram 4gb altı ise xp ye geç fakat geçmeden önce harddisk sürücüsünü bulmanı tavsiye ederim bazı pc lerde sorun cıkartabiliryor 4gb üstü ram'de ise windows 7 32 bit tavsiye ederim fakat başlangıçtan windows olay günlüğünü devre dışı bırak bazı oyunlarda sıkıntı veriyo en basit örnegi GTA IV kolay gelsin