bendeki sonuçlar böyle bakalım sizde nasıl?
windows 7 deneyim dizini ve derecelerinizi alayım
evet olabilir ama nedense quad işlemcileri bu forumdakilerin bazıları yerin tipine batırmışlar anlamadım gitti
evet overclocklu halde ama normal standar halde 7,2 puan alıyor seninki ile aynı
Siz ayarlarıylanmı oynuyonuz bunların.Bune Sallama puanlar böyle.
Siz ayarlarıylanmı oynuyonuz bunların.Bune Sallama puanlar böyle.arkadaşım kimseye yalan porcumuz yok bizim sonucta 4 cekirdek değilmi bu 2 tane işlemcim var intel pentium dualcore e5300 2,6 onun puanı 6,3 ama bu quad işlemci o kadar olması normal bişey quad işlemcileri hic bir işlemci ile karşılatırmayın core i7 işlemciler haric
arkadaşım kimseye yalan porcumuz yok bizim sonucta 4 cekirdek değilmi bu 2 tane işlemcim var intel pentium dualcore e5300 2,6 onun puanı 6,3 ama bu quad işlemci o kadar olması normal bişey quad işlemcileri hic bir işlemci ile karşılatırmayın core i7 işlemcilerBence sana göre quadlar core 7i den daha iyi.Şu skorların hepsine 7.9 yazında artık millet sizin
havalarınızdan kurtulsun.XP de nerde bu program ben göremedim.Xp varkende şu test programları
meşurdu.Future mütüre.Amacınız gösterişse gidin başka kulvarda koşun.Allahtan windows 8 elinizde yok
ozaman neyi test edeceginizi bilemezdiniz.Windows 8 dede puanlar 9.9 üzeriden olur 100 e doğru gidersiniz.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (134241) ~ 12 Mart 2011 12:29
Overcolock varsa işlemci normaldir.Önemli olan aynı özeliklerdeki pc lerin birbirine olan puan aralığıdır.İkimizinde samasung ssd oldugunu düşün aynı (özeliklerde pc ve ssd) kullanıma bağlı olarak 1 .2 derece artması normaldir ama 5 derece arttımı işin içinde bişey vardır.
Üzerimde bir baskı oluştu.
Arkadaşlar kendinizi olimpiyat stadının ortasında hissedin yanınızda bir arkadaşınız daha var.Stadın içinde spor olsun diye normal tempo ile 1 tur koşacaksınız.Koşunuz bitti ve eve döndünüz.Yarın sabah yine stada geldiniz bu sefer arkadaşınız bu hızın yeterli olmadıgını söyledi (gaza gelmeyin koşucu olmuyacaksınız spor için burdasınız) ve sizde gaza geldiniz normalde hiç koşmadıgınız kadar hızlı koştunuz.Bünyeniz alışık olmadığından sizi frenlemek istiyor ama siz buna müsade etmiyorsunuz koşmaya devam (Bu gazla Amerikaya kadar koşarım yada koşamam yüzememde gerek) ediyorsunuz birden bire nefesiniz kesiliyor pat yere yığılıp kusuyorsunuz (iğrenç)İmsan oğlu nekadar dopingde alsa overclokta yapsa bişey olmaz Çünkü yüce yaraticinin eseriyiz.Ama makineler öyle değildir Makinelere yüklendikçe hasar görürler çünkü kendilerini frenliyicek bir beyinleri yoktur.Evet fabrika çıkışlı overcloklarda bile sorunlar yaşanır.Overclok demek bir arabanın taşıyacağı yükün 2 katını taşıtmaktır.Kim overclok un zarar vermiceğini söylüyorsa bana nedenini yazsın bende cevabını vereyim.
s.a benim notbook özelikleri söyle 4gb ram intel core i5 nvıdıa geforce gt 425m 1gb ekran kartı windows 7 ama windows deneyimi 4.6 çıkıyor nasıl yükseltcem bunu ben bilginiz varsa cvp atın
ne alaka kardeşim uzaylılarmı yapar overlocku normal insanlar yapmazda ,bilinçli yapıldığı sürece hiçbir zararı yok
benim işlemcim normalde amd athlon x3 435 ben bunun 4. çekirdeğini açtım dizin puanı 6.7 iken 7.2 oldu birazda hız aşırtma yaptım 2.9 dan 3.4 ghz ye çektim puanda 7.2 den 7.4 oldu bunda hileli olan ne var anlamadım
ya tmm ne yaptıysanız banada söyleyin bende yükselteyim :D
ne alaka kardeşim uzaylılarmı yapar overlocku normal insanlar yapmazda ,bilinçli yapıldığı sürece hiçbir zararı yokBak arkadaşım intelde bu hiz aşırtma varken amd pek sıcak bakmıyordu taaki teknolojiye ayak uydurmanın zorunda oldugunu hatırlayana kadar.Neden se yeni nesil turbo boost lu işlemcilerde sorunlar 3 e katlandı yakında amd dede sorunlar çıkacak çünkü yeni çıkan özellikler çekirdeğe yük bindiriyor birde sanal çekirdek geliyor yük 2 katına çıkıyor birde turbo bost ikle hrzler tavan yapıyor yakında çekirdekler patlamış mısır gibi patlayacak intel ve amd overcloktan vaz geçecekler.
benim işlemcim normalde amd athlon x3 435 ben bunun 4. çekirdeğini açtım dizin puanı 6.7 iken 7.2 oldu birazda hız aşırtma yaptım 2.9 dan 3.4 ghz ye çektim puanda 7.2 den 7.4 oldu bunda hileli olan ne var anlamadı
Bence sana göre quadlar core 7i den daha iyi.Şu skorların hepsine 7.9 yazında artık millet sizinarkadaşım sen herhalte quad işlemcileri kendi işlemcinle karıştırıyosun öle geldi bana senin p4 quadla aynı puanı alacak değil herhalte değilmi
havalarınızdan kurtulsun.XP de nerde bu program ben göremedim.Xp varkende şu test programları
meşurdu.Future mütüre.Amacınız gösterişse gidin başka kulvarda koşun.Allahtan windows 8 elinizde yok
ozaman neyi test edeceginizi bilemezdiniz.Windows 8 dede puanlar 9.9 üzeriden olur 100 e doğru gidersiniz.
http://donanim.thgtr.com/islemci ... arsilastirmasi-daha
core7 de 732milyon quad core de 810 milyon transistör var
ama core7 daha performanslı :))
core i7 daha performanslı ona lafımız yok tabi
Bence sana göre quadlar core 7i den daha iyi.Şu skorların hepsine 7.9 yazında artık millet sizinBilip bilmeden konuşmayın milleti yalancı durumuna düşürmeyin !!! İstiyorsanız alında stock işlemci q8xxx ya da q9xxx kendiniz deneyin kaç alıyor!
ozaman neyi test edeceginizi bilemezdiniz.Windows 8 dede puanlar 9.9 üzeriden olur 100 e doğru gidersiniz.