Windows 7 desktop otomatik refresh problemi

Tuğsan
16-05-2012, 10:09   |  #1  
Tuğsan avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
879 mesaj

Bugun rastladigim bir sorun, (windows 7 ultimate x64)

Desktopdan dan bir dosya yada klasoru tasidigim,sildigim yada adini degistirdigim zaman refresh yapmadan son hali gozukmuyor. ( Diyelim yeni klasor yarattim adini degistirdim, adi yeni klasor olarak gozukuyor ne zamanki refresh yaparsam, vermis oldugum yeni adla gozukuyor, ayni sekilde cop kutusuna tasidigim zamanda aynisi oluyor, refresh yapana kadar masa ustunde gozukuyor)

http://social.technet.microsoft. ... 7-ae2d-9f3b2644fad6

yukardaki yazidaki, uac ve aero troubleshooter cozumlerini denedim, ise yaramadi, registery i ile pek oynamak istemiyorum, keza o yolu deneyenlerde de ayni sorun bellli bir sure sonra tekrar yasanmis.

Windows Desktop Manager i kontrol ettim, calisiyor..

Ayni sorunu yasayipda, kalici bir cozum bulabilen varsa, cozumu paylasirsa sevinirim.. ( Acikcasi cok fazlada zaman ayiramiyorum ,her olasi cozumu okuyup denemek icin)

Tugsan.

netrunner
16-05-2012, 12:24   |  #2  
netrunner avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 25
1,180 mesaj

MOUSENİN SAĞ TUŞUNA TIKLAYIN ORADA SİMGE KİLİTLEME YADA ONA BENZER BİŞEY YAZMASI LAZIM PC XP OLDUGU İÇİN TAM YARDIMCI OLAMIYORUM.

fbli
16-05-2012, 16:24   |  #3  
fbli avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,158 mesaj

Komut Satırında "chkdsk -f" komutu ile diski kontrol edin. Auslogics Disk Defrag ile de diski birleştirin. Ben böyle halledebilmiştim.