Arkadaşlar Windows7'de AutoCad, Visual Studio 2008 ve Photoshop'u rahatlıkla kullanabilirmiyiz. Deneyen varsa?
Windows 7 destek...
teşekkür edirim yardımınız için!
peki arkadaşlar Windows 7 nin hangi sürümünü yükleyim bu programları rahatlıkla çalıştırmak için (AutoCad2008-VisualStudio2008-Photoshop)
tamam bende öyle düşünmüştüm saolun
şahsen AutoCad2008 hariç adobe cs3 kurulu ve visual 2008 kurulu çok rahat çalışıyor
ASUS M3A78-CM / 6GB Kıngston DDRII 800 Mhz RAM
Windows Vista Business (32-bit)
AMD Phenom X3 8650 Triple Core Processor 2.30 GHz
ASUS M3A78-CM
nVidia GeForce 9600GT 1GB Sonic/256 Bit/GDDR3
bu sisteme 32bit işletim sistemi kurmak biraz lambo.ya LPG takmak gibi olmuş :)
neyse Win 7 Ultimate kullanıyorum VS ve Adobe CS4 Master Col. Sorunsuz bir şekilde kullanıyorum
haklısın ama 64 bit yüklediğimde autocad çalışmıyor hata 64 bit version hatası veriyor
desteğiniz için saolun ben windows7yi yüklemeye karar verdim inşaallah sorun çıkmaz kullanım aşamalarında sistemde.
sen kur arkadasım benı bılen bılrı belı sende duymussundur neyse, ben sana soyle soylım bende 64 bıt kullanıyroum autodeskın tum programları,adobenın tum cs4 serısı,corel gibi bir çok programı denedım kullanıyorumda sorun cıkmaz sorun olursaya yaz hallederız
64 bit kursanız yazlımlarında 64 bit versiyonunu kullanmanız gerekir.Özellikle aoutocad 64 bit render süreleri bakımından fark yapar.(aoutocad denemedim ama 3dsmax sorunsuz çalışıyor win7'de).
Onun dışında ultimate'in ağ ve uzaktan yönetim ile ilgili özelliklerini kullanmayacaksanız home premimum daha az sistem kaynağı tüketeceği için daha performanslı olur.
Visual Studio nun sp 1 ini kullanmazsan teklicektir. Çünkü Windows 7 de .NET 3.5.1 Geliyor. visual studio sapıtıyor. Kesinlikle kur. sp 1 i kurmazsan ilk başlarda çalışıyor ama sonradan çöküyor.
@Mustafa çalışır demişsin yakıştıramadım :Ç