windows 7 destekli ESET
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.evet çoğu virüs programı bu soruyu sorar..kis olsun , nis olsun hep sorar :)
Alakası yok.Zaten eset smart security 4 ne nod32 windows 7 ile uyumluydu.Windows 7 sitesinden ve kullanıp test ettiğimden bilirim. Zaten bir güncelleme olsa virüs veritabanını güncellemezler x.467 sürümü yükseltirler.https://www.chip.com.tr/forum/Ese ... oblemi_t105985.html
ben buradan anlıyorum ki , size tam uyumlu , başkasına tam uyumlu değil...
siteye tıkladığınızda bir yenilik falan yazıyor mu acaba ? :)
Son Düzenleme: OSMAN BAĞÇEVAN ~ 28 Ekim 2009 15:22
Hp_tubos melen , üsteki yanıtımda da 4 de uyumluluk sorunu yaşadıklarını söleyenler var..
verilen cevaplarda Eset kullanma, kis yada başka birşey kullan..
ben buradan anlıyorum ki uyumlu değil...
Osman Bağçevan'ın link vermesi iyi oldu çünkü Eset ufak tefek de olsa güncelledi programı.
İsteyene notlar:
Changes in ESET Smart Security 4.0.467:
• Fixed: External driver injection in ESET SysRescue on Microsoft Windows 7 RC fails when this option is selected in the advanced mode of ESET SysRescue wizard
• Fixed: Error sending a file via “Send to” in the right-click menu. The problem only occurs in combination of Microsoft Windows XP and Microsoft Outlook 2003 when the Microsoft Outlook process is not running.
• Fixed: Mozilla Thunderbird with IMAP account freezes when a virus-laden message is received
• Improved: Compatibility with server operating systems
• Improved: HTTP scanning compatibility
• Other minor fixes and improvements
Versiyon Değişikliği İle İlgili Eset'e Mail Atmıştım Cevabı Paylaşayım.
Merhaba;
4.0.467 ve 4.0.468 sürümleri arasında bazı kullanıcıları ve bazı sistemleri etkileyebilen küçük iyileştirmeler dışında bir fark bulunmamaktadır.
Sürüm numaralarındaki bu son üç rakam küçük iyileştirmeleri vurgular ve otomatik güncelleme ile dağıtılmaz. Mevcut sürümleri ile sorun yaşayan kullanıcılar yeni sürümü internet sitesinden indirip yükleyebilirler.
Bunun dışında program modülleri (tarama, sezgisel tarama, dosya koruması vb.) otomatik olarak güncellenmektedir.
Can Ergin
ESET Teknik Destek