windows 7 yi kurdum dxdiag çalıştırdım ve direcx 11...
Bişeyin Farkına vardım 6800xt ekran kartım var directx 11 yüklü windows 7 rc de oyunlar vistadan ve xp den çok farklı görünüyor ayarlar en kötüde bile olsa crysis werhaed (oyun) deniz sanki gerçekmiş gibi dalgalanıyor ve dalgalar taşın üzerine vurunca beyaz köpükler çıkıyor gözlerime inanamadım ekran kartım çok iyi bir kart olmamasına rağmen denizi mükemmel gösteriyordu (çok koyu bir sahil)(xp vistada açık mavimsi) herhalde microsoft yazılımsal directx 11 ile görüntü kalitesin artması için uğrasıyor olabilir.
Windows 7 DirectX 11 ile geliyor
Ewtw windows 7 ile birlikte yazılımsal olarak dx11 desteğide geliyor :)
Murat_Sahindonanım mı almamız lazıTabi ki. Ama üretilmedi bile henüz.
Hem Nvıdıa hemde Ati fırına verdi Dx 11 destekli kartları,
üç yada dördüncü çeyrekte sıcak sıcak servis ederler:)
FatturDonanımsal olarak yok amaTabi, Windows 7 alana HD 5000 / GTS 300 serisi kart hediye :)
zaten yeni bir ekran kartı alıcaktım dx11 destekli alırım .. daha iyi olur ama cok para gider sanırsam ..
İlk etapta çıkacak olan en alt seviyedekiler hd4850 ve 9800gtx+ düzeyinde yani fiyatları onların düzeyinde ama performansları daha iyi olacaktır, en üst seviye ise ne kadar olur belli değil.
2010 kalmaz yeni directX 11 destekleyen kartlar çıkar ama size itiraf edeyim diretx 11 in gürüntüsü çok çok gerçekçi olucak çünkü benim ekran kartımda bile oyunlar çok çok değişiklikler gösteriyor.
evet ben de kontrol ettim dxdiag ile direct.x 11 ile gelmiş fakat dediğiniz gibi kartlarımız desteklemiyor . benim kartta oldukça eski bir model. ati radeon 9600XT , godfather 2 yi denedim oyun olarak pek verim alamadım haliyle vistadan pek bi farkı yoktu. Microsoft sitesinden direct-x yazılımı yüklesem mi ? yoksa kurcalamayım mı bir yazılımsal problem çıkartmak da istemiyorum hali hazırda windwos 7 den gayet memnunum. şu an amd-ati grafik driver bölümünde sadece HD kartlar için windows 7 desteği sunmuş. gerisi gelmeyecek heralde : ( sanırım yeni kart almayı bi kenara bırakayım. en az 1 yıl içinde yeni sistem kurmak gerecek . bu krizde de ne sistem kurarız ama haa :)