Selam arkadaşlar ben Orbit Downloader ile bir video indirmiştim bilgisayarıma dün, bugün silemiyorum. OB ile indirdiğim dosyaların kaydolduğu C'deki Downloads klasöründeki bütün videoları ve programları silebiliyorum ancak o video silinmiyor. Direk Downloads klasörünü silmeyi denedim o da olmadı. İşin kötü yanı, Windows Gezgini C açıldıktan bir süre sonra hata vermeye başladı. Downloads'ı silmeyi denediğimde " Geri Dönüştür İçin Hazırlanıyor " diye bir pencere çıktı ama hiçbirşeye yaramadı bir süre bekledim fakat silme işlemi başlamadı. İptal'e bastığımda iptal edilmedi ve gezgin hata raporu verdi. Umarım yardım edebilecek biri çıkar :/
Windows 7 Dosya Silme Sorunu
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj
Unlocker ile yada Güvenli Kip'te silmeyi dene.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Unlocker ile yada Güvenli Kip'te silmeyi dene.Denedim. Yine aynı şey. Dosya silinirken bilgisayar kasıyo sonra windows gezgini hata falan filan aynı zırvalıklar .s
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj
O zaman tek ihtimal kaldı ; sürekli aktif olan bi zararlı yemişsin. ComboFix ile temizlemeyi dene.
Taze Üye
1 mesaj
düzenle/klasör arama seçeneklerinde
gizli dosyaları görünür yap.
kullanıcı klasörüne gir.
kullanıcı/appdata/roaming klasörü içerisinde orbit adlı dosya var.
önce orbiti uninstall et, daha sonra roaming klasörü içindeki orbit adlı dosyayı manuel olarak sil.
orbiti yeniden kur.
sorun kalkar.
ortada virütik bir durum yok
bugun çözümü bu kadar.
Taze Üye
13 mesaj
Sileceğin dosyaya sağ tıkla arşive ekle de seçeneklerden arşivlendikten sonra dosyaları sil seçeneğini seç enterla daha sonra oluşan rarlı dosyayı sil. Bu da olmadı tuneup utilites kur onda da sağ tık ile direk silme var.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj
Sileceğin dosyaya sağ tıkla arşive ekle de seçeneklerden arşivlendikten sonra dosyaları sil seçeneğini seç enterla daha sonra oluşan rarlı dosyayı sil. Bu da olmadı tuneup utilites kur onda da sağ tık ile direk silme var.
bu şekilde silineceğini mi zannediyorsun.
Windows zaten dosyayı silemiyor.Winrar silerken windowsun kullanıdığından farklı bir yöntem kullanmıyor ki
unlocker ile silersin