selam arkadaslar yerel disk D kurmus oldugum windiws 7 simdi dosyalarini silemiyorum izinleride vermiyor lütfen su dosyalari nasil silerim bilgilendirirmisiniz cevabinizi bekliyorum
windows 7 dosyaları silinmiyor
http://www.google.com.tr/#hl=tr& ... fp=5eec163bf4380442
Herhangi bir siteden indirip cd ye yazdırın. Sonrasında cd yi boot edip işletim sistemi kuruyormuş gibi sistemi bu cd ile açın. Karşınıza gelecek menüden explore my computer seçenei ile harddiskinize ulaşıp istediiniz tüm dosyaları silin. Belki uzun sürecektir (sabredin) ama silinmeyen dosyalara birebir çözüm. Bizzat tarafımdan uzun zamandır kullanılmaktadır. Bu arada programın asıl işi sistem/dosya yedekleyip geri yüklemek, asıl işini kullanmak istermisiniz bu size kalmış.
deniyelim bakalim nasil birsey
Norton ghost tartışmazı bir numaralı bir yazılım. Geçenlerde bende depo olarak kullandığım diske windows 7 kurmuştum. Dosyaları taşıyıp diski biçimlendirsem uzun iş eee windows 7 dosyalarıda silinmiyor taktım ghostu 10-15 dakikada windows 7 den bir dosya bırakmadım hepsini sildim. İzinmiş kullanıcı haklarıymış kim uğraşacak bunlarla ghost varken.
Unlocker (1.8.7)
Boyutu oldukça ufak olan Unlocker sayesinde, sinirinizi bozan, kapatamadığınız ve bilgisayarınızdan silemediğiniz uygulamaları kolaylıkla silebilirsiniz..
http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=1881
bana da uzun zaman önce bu sorduğunuz oldu ve unlocker ile sildim...
bu arada unlocker ise yaramiyor windows 7 dosyalarinda silmiyor
Hiçbir programa gerek yok arkadaşım.
Yapacağın tek şey disk biçimlendirme olacak.D diskini biçimlendirdiğinde göreceksin ki pırıl pırıl bir diskin olmuş ve herşey silinmiş olacak.korkmadan uygulayabilirsin çünkü daha 3 gün önce aynı yöntemle kendim D ye kurulu Win 7 yi sildim.
Hiçbir programa gerek yok arkadaşım.
Yapacağın tek şey disk biçimlendirme olacak.D diskini biçimlendirdiğinde göreceksin ki pırıl pırıl bir diskin olmuş ve herşey silinmiş olacak.korkmadan uygulayabilirsin çünkü daha 3 gün önce aynı yöntemle kendim D ye kurulu Win 7 yi sildim.
arkadaş zaten bu anlattığınızı yapamadığı için konu açmış..konuyu iyice okumanızı tavsiye ederim..
bu arada unlocker ise yaramiyor windows 7 dosyalarinda
unlocker işimize yarar..windows7 dosyalarını da siler..siz silememişsiniz !!!
istediğiniz dosyalara sağ tıkayıp unlocker i seçip , orda sil i seçip bütün kilitleri aç deyip silerseniz kurtulabilirsiniz dosyalarınızdan (tam olarak hatırlamıyorum, programda kurulu değil o yüzden iyi anlatamadım kusuruma bakmayın )
Emin olun unlocker silemez.
arkadaş zaten bu anlattığınızı yapamadığı için konu açmış..konuyu iyice okumanızı tavsiye ederim..
unlocker işimize yarar..windows7 dosyalarını da siler..siz silememişsiniz !!!
istediğiniz dosyalara sağ tıkayıp unlocker i seçip , orda sil i seçip bütün kilitleri aç deyip silerseniz kurtulabilirsiniz dosyalarınızdan (tam olarak hatırlamıyorum, programda kurulu değil o yüzden iyi anlatamadım kusuruma bakmayın )
Unlocker (1.8.7)Öncelikle beni akşam akşam güldürdüğünüz için size Teşşekkürlerimi iletirim. :D
Boyutu oldukça ufak olan Unlocker sayesinde, sinirinizi bozan, kapatamadığınız ve bilgisayarınızdan silemediğiniz uygulamaları kolaylıkla silebilirsiniz..
http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=1881
bana da uzun zaman önce bu sorduğunuz oldu ve unlocker ile sildim...Unkloker normalde çalışan .exe dosyalarını biz çalıştığı için onu silemeyiz unlocker o programı kapatır ve öyle siler. Kendini korumaya almış veya gerekli izinlerin alınmaması gibi durumlarda o program hiç bir işe yaramaz.
Arkadaşın sorununnun çözümüne gelince gerçektende khramn arkadaşımızın dediği gibi ghost programı ile siliniyor. Bende bir ara o programla temizlemiştim hardiskimi ;)
Saygılar...