selam arkaadslar win 7 driverleri biliyorsunuz kendini kuruyor ama bazi bilgisaayrlada hatali kuruyor bunun icin cd yazdirmadan once kurulan tüm driverleri İSO dan nasil cikartabiliriz yada cikartilmis halini ozelden birisi gondere bilirmi cpu sorununu birde oyle denemek istiyorum tek sorunum win 7 kurdugu driverler pc kastiriyor
WİNDOWS 7 driverleri kaldirmak yardım
Sedat senin sorunun Windows 7'nin kurduğu sürücüler ile ilgisi yoktu. Sonuçta Windows 7 o sürücüleri kendi yazmıyor. Anakart yada chipset üreticisi sürücüleri kendi veritabanına ekliyor...
Sanırım onboard ses kartında problem vardı yada başka bir donanımında. Donanım çakışması yapıyor.
Sen BIOS'u güncelleştirmiş miydin ?
İSO'dan Driver ÇıkartıLmı$ haLini Biraz Zor BuLabiLirsin. Driver Cleaner Programını Bir Dene. Tekrar Kur. YaLnız Güncellemeri Bir Süreliğine Kapat. Çünkü Windows 7 Anında Sisteme Göre Driverleri Bulup Hemen Kuruyor Otomatik OLarak .
bios güncel tutuyorum zaten yeni bios bekliyorum bende zaten yakinda yeni anakart alicam ama bakalim inallah düzelir sorun
anakartimda tv karti felan bulanmamakta hrkeste standart ne varsa onlar var ram ekran karti anakart psu dvdv rw bunlar var ama sorun arada düzeliyor Vista cok güzel calistiran bilgisayar win 7 driverlerini kurunca sorun yaratiyor benim düsüncen bence bu win 7 bazi kartlarin driverlerini yanlis kuruyor sorun ordan doguyor olmasin