Arkadaşlar Asus marka düzüstüme az önce windows 7 7048'i yükledim çoğu sürüyü kendisi tanıdı fakat ekran kartında sanırım sorun var çünkü tema aero değil ayrıca kamerayı falanda tanımıyor kısacası bütün sürücüleri yeniden yüklemek istiyorum.Asusun kendi verdiği sürücü cdnide sadece vista içinde kullanabiliyorum.
Windows 7 Drivers
Düzeltme tapılamıyor sanırım.Pcnin markası Asus F3sg
Ekran kartının sürücüsünü uyumluluk modundan vista sp1'i işaretleyip yükle, birde Win7 7100 çıkmışken onu yükleseydin keşke hem daha hızlı hemde daha stabil.
Teşekkürler deniyeceğim.Ben bunu 3 hafta kadar önce indirdim ama bi türlü yükleyememiştim şimdi dizüstüne deneyince oldu.Uyumluluk moduna nasıl geçiliyordu??
Yükleyeceğin sürücünün exe dosyasına sağ tıkla properties'i seç ve çıkan menüde Compatibility'i seçip orada vista sp1'i seçip kaydet sonra sürücüyü yükle...
Sonuçta ekran kartı (Dizüstü ekran kartları) ve kamera biraz daha özele girdiği için sürüclerinin yüklenememiş olması doğal.
Siz Vista sürüclerini yükleyebilirsiniz ama yüklenmiş sürücüleri değiştirmeyin. SOnra stabilite sorunu yaşayıp Windows 7'yi suçlayabilirsiniz.
AsusCD'sindeki sürücler de eskidir. Kendis sitesinden bakınız.