Bir sorum daha olacak yeni başlıkmı açmam gerekirdi bilmiyorum ama Sis Mirage 3 Graphics ekran kartının xp driverını(3.90) yükledigimde 1.0 puan ve windows açılısında 2 kere ekran kararıp gelmesi yok ancak windows 7 için çıkardıgı driverda(5.20) bilgisayar açılısında ekran 2 kere kararıp geliyor.
Windows 7 ekran kartı sorunu(sis vga)
- 1
- 2
Mustafa@PC bugun çok soru sordum ama :) teşekkürler.Ekran kararmaları korkutuyor insanı.
Çok teşekkürler..Bugün üye oldum iyiki olmuşum.
sizin görüşünüz nedir bu sistem xp mi windows 7 home basic mi uygun?
Sis vga 128
1.86 celeron
2gb ram
starter ile home basic arasında tam olarak ne gibi performans avantajı olabilir?
Celeron çok yavaş. RAM'ler yeter ama işin zor. XP'ye devam derim ama Windows 7 kurarsan bütün görsellik vb devre dışı bırakman gereekbilir.o zamanda 7 kullanmanın bir anlamı kalmıyor.gereksiz hizmetleri kapatıp,basic tema ile performanstan-en iyi performans seçenegini işaretliyerek iyi olsada cpu kullanımı cok yükseklerde seyrediyor.dediginiz gibi xp ye devam maalesef :)
dediginizi tam anlamadım.bunumu demek istiyorsunuz :)
[URL=http://img126.imageshack.us/i/adszpw.jpg/][/URL]
aero çalısıyordu home premium sürümde ancak home basic'te aero özelligi yok.zaten arka planda 6-7 program çalısıyor ilk defa böyle bişey gördüm.sizin görüşünüz xp'den yanamı?
performans açısından ne düşünüyorsunuz?bugunku cpu degerleri xpde böyle devam edermi.22 ekimde güncelleştirmelerle ne hale gelicek aslında onuda merak ediyorum.
Ekran kartınızın 5.2 aldığını zannettim. 3.3 alıyormuş masaüstü için...
Aero çalışıyor değil mi ? (Bu puana göre çalışması lazım)
Bizim Arkadaşda İnteL GMAX3100 Notebook Vardı .. Windows 7 ULtimate Sürümünde 2.7 Alıyordu. AERO Özelliğide Mevcuttu Ztn. Yani GMAX3100 gibi Kötü Dandik Bir Chipset KaLdırıyorsa Bu arkadaşki havada karada kaLdırması Lazım değilmi ?
arkadaşım ben bu sistemden hemen hemen aynısına kurdum , sorun yok tıkır tıkır çalışıyorum..aksini söleyen yanıtlar sanırım arkadaşların tahminiydi...ben gerçekten yükledim ve sorunu yoktu..yükleyebilirsin..
sadece sürücülerinde zorluk çekeceğini belirteyim , onda da chip.com.tr nin windows 7 forumunda bulabilirsin :)
22 ekimde gelecek güncelleştirmelerle çok daha iyi hale gelecegine inanıyorum.O tarihe kadar beklemedeyiz :)
Intel Gma x3100 aslında onboard kartlar içinde iddalı performanslı bir chipset(tabi onboard olduğu için performansı tartışılır.) Yani sanırım bu onboard chipsetten daha iyidir.
Evet Az Önce Baktım GMAX3100 Directx 10 Shader 3.0 DestekLiyor. Youtubeden Baktım Adam Call Of Duty 4 Oynuyor :)) Bu Karttan 3 GB Ram iLe
Mustafa@PC,
Sis chipset benimki sanırım.Windows 7 2011 diyor :S
SiS today announced that its SiS672 chipset family -- SiS672, SiSM672 and SiSM672FX, is now certified by Microsoft Windows 7 VGA Logo. These chipsets are integrated with SiS MirageTM 3+ graphics engine to deliver ultimate image quality. In addition, the SiS968 chipset is also successfully validated by Microsoft WHQL lab. Including the High definition Audio, SATA2/IDE, USB2.0 and Gb Ethernet drivers are all built into the Windows 7 operating system.
Windows 7 operating system shifts a simple PC into a digital home entertainment device. All SiS672 series chipsets fully support the Windows 7 operating system that enriches users' experiences in digital home entertainment on computers. SiS will continue to supply SiS672/M672/M672FX to meet customers’ demands to Year 2011.
- 1
- 2