Windows 7 en büyük görevi başardı mı?

CHIP Online
27-12-2009, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Windows 7 piyasaya çıkarken en çok merak edilen soru nihayet cevabını buluyor...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/wind ... sardi-mi_17246.html

Resimlerle: Windows 7'li dokunmatik tablet!

Change Wave geçtiğimiz günlerde 1700'ün üzerinde kurumsal müşterinin Windows 7 ile ilgili görüşlerini bir araya topladığı raporunu yayınladı. Bu rapor, Windows 7 piyasaya sürülürken en çok merak edilen sorunun, yani şirketlerin yeni Windows'a nasıl bakacakları sorusunun cevabını vermesi açısından oldukça önemli...

Yayınlanan rapora göre kurumsal müşterilerin %93'ü Windows 7'nin performansından "tatmin olduklarını" söylediler. %93'lük oran daha önce yapılmış olan aynı araştırmaya göre %1'lik artış olduğunu gösteriyor.

Tüm konu: Windows 7 en büyük görevi başardı mı?

İzleyin: Windows 7 ve güvenlik

Resimlerle: Windows 7'li dokunmatik tablet!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Siz Windows 7'den memnun musunuz?

ufuk_35
27-12-2009, 01:07   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
800 mesaj

XP den Vista ya geçiş sürecindeki sancılı dönemi düşünerek, Vista dan 7 ye geçişte çok çok az sorun olması Windows 7 nin başarılı bir iletim sistemi olduğunu söylemeye fazlasıyla yeter. Ancak bilgisayarcıların işlerini azaltması açısından memnun değilim demek istiyorum :D

kamotropi
27-12-2009, 13:17   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Özellikle vista kullananlara sormak gerekir. vista çıktığında xp den geçiş yapmadım zaten geçen bin pişman oldu fakat windows 7 bana göre süper bir işletim sistemi. tab şimdilik...

Boracalin
27-12-2009, 17:16   |  #4  
Boracalin avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
1,591 mesaj

(recepboktaş) mod ve admin arkadaşlar bu nedir ?