windows 7 enterprise bu sürümünü orjinal key ile home premium yapabilirmiyim? yada orjinal home premium key ile kulanabilirmiyim?
windows 7 enterprise
Hayır kullanamazsınız eğer orjinal keyinizle Windows 7 kullanmak istiyorsanız bir Home Premium DVD' si edinmelisiniz.
Kullanmak istediğiniz lisans bir oem lisanssa ve aynı bilgisayarda daha düşük bir sürüm kullanmak istiyorsanız kullanabilirsiniz. Ancak OEM lisans olup başka bir bilgisayara yüklemek istiyorsanız maalesef bunu yapamazsınız. Eğer Open lisans ise sıkıntısız olarak lisans sayısını aşmadan istediğiniz kadar bilgisayara yükleme yapabilir, daha düşük bir sürümü kullanabilirsiniz. Bu nasıl olabilir derseniz; yüklemek istediğiniz sürüme ait herhangi bir lisans anahtarı ile kurulumu gerçekleştiriyorsunuz. Daha sonra bir problem çıkarsa Microsoft Destek hattını arıyorsunuz ve benim daha üst bir sürümüm var ama bu sürümü kullanmak istiyorum diyorsunuz, onlar size gerekli kodu veriyorlar yardımcı olaraktan.
windows 7 enterprise windows home premiumdan daha düşük bir sürümü
http://windows.microsoft.com/tr- ... ts/compare?T1=tab15
Sürümler burada ama Enterprise yok geliştiriciler için olan bir sürüm olmalı
hep yanlış yönlendiriyorsunuz yada bilmeden konuşuyorsunuz, enterprise, home premiumdan düşük bir sürüm değildir aksine ultimetle aynı özelliklere ait bir sürümdür, genlde toplu lisanslarda verilir enterprise ve eğer bir toplu lisians numarası varsa bu enterprisin bütün sürümlere kur etkinleştirme yapar ben aynı keyi hem professionalde hemde enterprise sürümde etkinleştirebildim