Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma yeni format attım windowsun keyini giriyorum şöyle bir yazı çıkıyor:Yazdığınız ürün anahtarı bu bilgisayarda windows ürününü etkinleştirmek için kullanıldı .Diye bir uyarı alıyorum bunu telefonla etkinleştirme haricinde başka bir yöntemle çözümü var mı?
Windows 7 Etkinleştirme Sorunu
Benim de başıma buna benzer bir olay geldi elindeki key orijinal mi peki?
Arkadaşım lisansı sadece bir kişi kullanır ürün kutulu ise tüm bilgisayarlara yüklenir oem ise oeme entegre olan bilgisayar kullanabilir.Sende orjinal ürün anahtarı varsa sana ait kullanabilirsin.oemde sınırlama mevcuttur ve lisanslama sınırlıdır.Kutuluda ise microsoft destegini çekene kadar.
Arkadaşım lisansı sadece bir kişi kullanır ürün kutulu ise tüm bilgisayarlara yüklenir oem ise oeme entegre olan bilgisayar kullanabilir.Sende orjinal ürün anahtarı varsa sana ait kullanabilirsin.oemde sınırlama mevcuttur ve lisanslama sınırlıdır.Kutuluda ise microsoft destegini çekene kadar.Çok saolasın arkadaşım demek oluyor ki microsoft bu keye sınırlama getirmiş illa ki korsan kullanıma teşvik edecekler
hayır öyle bişey yok al bunu ben kullanıyorum al indir bunu hotfile:http://hotfile.com/dl/111084954/ ... icLdr2.4.0.rar.html
hayır öyle bişey yok al bunu ben kullanıyorum al indir bunu hotfile:http://hotfile.com/dl/111084954/ ... icLdr2.4.0.rar.htmlDosya kaldırılmış.
Arkadaşım lisansı sadece bir kişi kullanır ürün kutulu ise tüm bilgisayarlara yüklenir oem ise oeme entegre olan bilgisayar kullanabilir.Sende orjinal ürün anahtarı varsa sana ait kullanabilirsin.oemde sınırlama mevcuttur ve lisanslama sınırlıdır.Kutuluda ise microsoft destegini çekene kadar.Bravo.Güzel anlatmışsın
cd keyin oem veya kutu lisanslı fark etmiyor windows 7 nin 5 defa internetten ürün etkinleştirme sınırı var. etkinleştirmeyi telefon ile yapacaksın, windowsu etkinleştire gelip telefon ile etkinleştir deyip sana ücretsiz telefon numarası verecek (0800 bi hattı) orayı arayıp yönergeleri takip et. herhangi bir sorun çıkmaz.
Benim de Windows'um etkinleştirme istedi, ben de bizzat microsoft'un sitesinden yaptım.
Uzun ve zahmetli ama ufakta olsa bir açık var.